Döntött a jövőjéről a Real Madrid BL-győztes sztárfocistája

RB Leipzig - Real Madrid Sports soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
25 October 2022, Saxony, Leipzig: Soccer: Champions League, Group stage, Group F, Matchday 5 RB Leipzig - Real Madrid. Madrid's Vinicius Junior reacts after missing a chance. Photo: Hendrik Schmidt/dpa (Photo by HENDRIK SCHMIDT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid BL-győztes brazil futballistája, Vinícius Junior szerződést hosszabbított a spanyol sztárcsapattal.

A 22 éves brazil szélső 2018 óta a Real játékosa, szerződése 2024 nyaráig kötötte a madridi gigászhoz. A spanyol AS megírta, hogy Vinícius Junior már aláírta új megállapodását a klubbal, amely így 2027 júniusáig érvényes.

A nagyon gyors és jól cselező játékos 2018-ban 45 millió euróért érkezett a brazil Flamengo együttesétől, a transfermarkt adatai szerint jelenleg 120 millió eurót ér.

A tehetséges támadó - aki nemrégiben a spanyol állampolgárságot is megkapta - az évek során alapemberré nőtte ki magát, az előző idényben meghatározó szerepet játszott a csapat Bajnokok Ligája-győzelmében, a Liverpool elleni döntőben ő szerezte a mérkőzést eldöntő egyetlen gólt.

Vinícius az idei BL-győzelem mellett már két spanyol bajnoki címet is szerzett a Real játékosaként, a mostani idényben a csapat legeredményesebb játékosa, minden sorozatot figyelembe véve 17 tétmeccsen 8 gólt lőtt.