Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk, az belga élvonalban listavezető Genk száműzte az első keretéből Németh Andrást, a klub nélkül maradt támadónak azonban a Ferencváros szóba sem kerül, mint következő állomás.

A sportal.blikk.hu több, a játékoshoz közeli forrásból úgy értesült, a zöld-fehérek azonnal megkörnyékezték Némethet, aki visszautasította a Fradi ajánlatát, ugyanis továbbra is külföldön képzeli el karrierjét. A ferencvárosi csapat nem reagált a sajtóhírekre.

A 20 esztendős támadó 2016-ban került Belgiumba, ahol a jelenlegi szezonban vált az élvonalbeli klub alapemberévé: 15 bajnokin lépett pályára a Genkben, amelyeken 1 gólt és 1 gólpasszt szerzett. A válogatottban a Luxemburg elleni felkészülési meccsen góllal debütáló Németh azonban még ennél is több játéklehetőségre vágyott, ám miután ezt nem érezte garantáltnak, ezért szeretne távozni a klubtól nyáron.

Dimitri de Condé, a csapat sportigazgatója az nyilatkozta, hogy nincs szükségük olyan játékosokra, akik nem akarnak a Genkben játszani, de ha Németh meggondolja magát, szívesen látják ismét.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!