Most egy Mbappé-fejes kisbabával gusztustalankodott az argentin kapus

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Döntő, finálé, díjátadó, Argentína, Franciaország, Argentína világbajnok, 2022.12.18.
LUSAIL CITY, QATAR - DECEMBER 18: Emiliano Martinez of Argentina poses for a photo with the adidas Golden Glove trophy during the award ceremony following the FIFA World Cup Qatar 2022 Final match between Argentina and France at Lusail Stadium on December 18, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A világbajnoki címmel és a legjobb kapusnak járó díj birtokában sem tud leállni az argentin válogatott és az Aston Villa kapusa, Emiliano Martinez.

A döntő egyik hőse, aki a franciák elleni tizenegyespárbajban Coman tizenegyesét védve remekelt, kezd igazi negatív hőse lenni a világbajnokságnak. Martinez a vb-n előbb a hollandok elleni negyeddöntő után küldte el káromkodva melegebb éghajlatra a hollandokat, majd a vb-döntőt követően obszcén módon ünnepelt a legjobb kapusnak járó díjjal.

Emiliano Martinez Buenos Airesben a csapat ünnepi köszöntésén is megosztóan viselkedett, ugyanis egy darabig egy baba volt a kezében, amin Kylian Mbappé arca volt.

Ne felejtsük el, Mbappé volt az, aki a döntőben három gólt lőtt Martineznek és a tizenegyesek során is betalált.

A kedden 24. születésnapját ünneplő Mbappé amúgy valamiért nem az argentinok kedvence. A PSG csatára „ajándékként" egy az arcával ellátott kartonkoporsót kapott, amit a szurkolók fel is gyújtottak az argentin fővárosban.