Vágólapra másolva!
A görög bajnokság listavezetőjéhez, a Panathinaikoszhoz igazolhat a horvát NK Osijek magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László.

A 44-szeres magyar válogatott focista 2019 óta játszik a horvát klubban, és miután jelenlegi szerződése 2023 nyarán lejár, az eszékiek pedig nem szeretnék, ha egyik legjobb játékosuk ingyen távozna, még a téli átigazolási időszakban szeretnék jó pénzért eladni.

Ivica Kulesevic, az Osijek sportigazgatója egy helyi lapnak elmondta, előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egy európai sztárcsapattal, és nem tagadta, hogy komoly pénzt szeretnének kapni a focistáért, de az is fontos, hogy Kleinheislernek is megfelelő legyen az ajánlat.

Kleinheisler László szintet léphet Athénban Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Nemzeti Sport információi szerint az említett külföldi klub a húszszoros görög bajnok Panathinaikosz lenne, amelyik 17 forduló után a jelenlegi idényben is magabiztosan vezeti a tabellát. Az athéni zöld-fehér klub legnagyob európai kupasikerét a BEK 1970-71-es kiadásában érte el, amikor Puskás Ferenc irányításával döntőbe jutott a sorozatban, ahol 2-0-ra kikapott a kor sztárcsapatától, a sorozatban háromszoros győztes Ajaxtól.