Mint az óvodás gyerekek: így balhéztak egymással a Real Madrid és a Barcelona focistái - videó

fbl Horizontal
Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior (L) discuss with Barcelona's players during the Spanish Super Cup final football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the King Fahd International Stadium in Riyadh, Saudi Arabia, on January 15, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Spanyol Szuperkupa döntőjében a Barcelona 3-1-re legyőzte a Real Madridot. A meccs egyik legbotrányosabb jelenete az volt, amikor a mindhárom katalán gólban főszerepet játszó Gavi összetűzésbe keveredett Dani Ceballosszal.

A Real Madrid középpályása, Dani Ceballos kezdte a két játékos közötti balhét, az egész döntőben remekül játszó Gavinak óvodás gyerek módjára meghúzta a haját, mire a sértett megfordult és meglökte ellenfelét. Pillanatok alatt kisebb tömeg gyűlt össze, egymást lökdösték és rángatták a játékosok, majd a játékvezetőnek kellett rendet tennie.

Gavi két gólpasszal és egy góllal vette ki a részét a sikerből, a Barcelona magabiztosan 3-1-re legyőzte a gyengén játszó Real Madridot és megnyerte a Spanyol Szuperkupát.