Meccs közben csinált közös képet egy szurkolóval a Manchester United sztárja - videó

fbl Horizontal
Manchester United's Brazilian midfielder Casemiro (L) heads the ball over Crystal Palace's English midfielder Eberechi Eze during the English Premier League football match between Crystal Palace and Manchester United at Selhurst Park in south London on January 18, 2023. (Photo by ADRIAN DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Crystal Palace a hosszabbításban egyenlítve 1-1-es döntetlent játszott a vendég Manchester Uniteddel az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén. A második félidő elején rövid időre megállt a játék, mert a pályára rohant egy szurkoló, ami úgy tűnt, senkit sem zavar.

Az eset a találkozó 55. percében történt, amikor is a fiatal szurkoló Casemiro irányába rohant, hogy egy közös képet készítsen a manchesteriek brazil sztárjával. Erre minden ideje megvolt, ugyanis a biztonsági őrök a közelben sem voltak, pedig a pályára beszaladó drukkereket általában azonnal üldözőbe veszik. Ráadásul mindez a bíró orra előtt történt, de úgy tűnt, Robert Jones játékvezetőt cseppet sem zavarja a dolog. Mint ahogy Casemirót sem, aki készséggel állt össze a szurkolóval egy közös kép erejéig.

A brazil válogatott középpályásnak aztán a meccs végén nem sok oka lehetett az örömre, ugyanis a hazaiak a a 91. percben pontot mentettek, ráadásul Casemiro a hajrában összeszedett egy sárga lapot, ami azt jelenti, hogy hétvégén ki kell hagynia a listavezető Arsenal elleni rangadót.