Folyamatosan hazudik a nemi erőszakkal vádolt korábbi Barcelona-sztár

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, negyeddöntő, Horvátország - Brazília, Egyetemvárosi Stadion, ar-Rajján, 2022.12.09.
Brazil's forward #10 Neymar is comforted by Brazil's defender #13 Dani Alves as he cries after losing in the penalty shoot-out after extra-time of the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Croatia and Brazil at Education City Stadium in Al-Rayyan, west of Doha, on December 9, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy azt megírtuk, akár tizenkét évi börtönre is ítélhetik Dani Alvest, ha bűnösnek találják a szexuális zaklatás vádjával. A Barcelona egykori sztárjátékosa állítólag tavaly decemberben egy szórakozóhelyen megerőszakolt egy nőt, az ominózus éjszakán készült kamerafelvételek pedig bizonyíthatják a 39 éves focista bűnösségét.

Egyre több részlet derül ki arról, hogy mi történhetett 2022. december 30-án a barcelonai szórakozóhely mosdójában. A brazil játékos múlt péntek óta előzetes letartóztatásban van a spanyol Sant Esteve Sesrovires városában, miután azzal vádolják, hogy Sutton nevű klub privát vécéjében megerőszakolt egy 23 éves lányt.

Az El Periodico nevű spanyol lap információi szerint Alves és a nő körülbelül negyedórát töltött a mosdóban, erre lehet következtetni a szórakozóhely biztonsági kameráinak felvételeiből, amelyeket a rendőrségi nyomozás részeként elemeznek. A spanyol lap beszámolója szerint

Alves orális szexre kényszerítette a nőt, majd miután az áldozat ellenállást tanúsított, Alves felpofozta, majd megerőszakolta.

December 30-án éjjel az áldozatot a barcelonai kórház klinikájára szállították, ahol megvizsgálták biológiai nyomok után kutatva.

Dani Alves vigasztalta Neymart, miután a brazil válogatott kiesett a katari-vb-n Forrás: AFP/Jewel Samad

Dani Alves bíró előtt tett tanúvallomása tele van ellentmondásokkal.

A brazil sztár először azt állította, hogy nem ismeri a lányt, akit állítólag megerőszakolt, majd azt mondta, hogy ismeri, de nem történt semmi, végül pedig azt állította, hogy a lány volt az, aki rávetette magát.

Az El Pais nevü spanyol lap a nyomozás forrásaira hivatkozva azt írja, hogy Dani Alves áldozata elutasította a kártérítési ajánlatokat, ragaszkodik ahhoz, hogy börtönbe juttassa a focistát.

A Barcelona korábbi klasszisa klubszinten minden idők legeredményesebb focistája, mivel korábbi klubcsapataival, valamint a válogatottal összesen 43 trófeát gyűjtött. Így többek között háromszoros Bajnokok Ligája-győztes, hatszoros spanyol bajnok, kétszeres francia és egyszeres olasz bajnok, a brazil nemzeti együttes tagjaként pedig kétszer nyerte meg a Konföderációs Kupát (2009, 2013) és a Copa Américát (2007, 2019), emellett olimpiai bajnok is (2021).