A torkánál fogva rántotta le ellenfelét, azonnal kiállították a Bayern és a Juventus korábbi focistáját - videó

Douglas Costa, Los Angeles Galaxy, foci
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján Gazdag Dániel csapata (a Philadelphia Union) és Sallói Dániel klubja (a Sporting Kansas City) is 1-0-s vereséget szenvedett, a legtöbb témát pedig a 3-0-val záródó Houston Dynamo–Los Angeles Galaxy hajrája szolgáltatta.

A Nyugati Konferenciában megrendezett összecsapáson a nyeretlen Los Angeles-iek a 63. percben, már egygólos hátrányban emberhátrányba kerültek Martín Cáceres kiállításával. Ezután a houstoniaknál Amine Bassi duplázott, így a hajrát nyugodtan várhatták a hazaiak.

A 3-0-s eredmény ellenére azonban izgalmasan alakult a végjáték. Előbb a 95. percben a Dynamótól is kiállítottak egy játékost, az első gólt szerző Hector Herrerát, majd

a 96. percben a Galaxy játékosa, Douglas Costa veszítette el a fejét: egy bedobás előtt a torkánál megragadva a földre rántotta Brooklyn Rainest.

Ezért egyrészt azonnal piros lapot kapott, másrészt teljes fejetlenség és lökdösődés alakult ki a pályán a játékosok között.

A Houston a győzelmével 6 mérkőzés után 9 ponttal a főcsoport 7. helyén áll, míg a Galaxy maradt az utolsó előtti helyen, Sallói Dániel csapatát megelőzve.