Vágólapra másolva!
A pénteki nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban, most egy helyen mutatjuk meg az április 14-én történt legérdekesebb sporthíreket! Visszapillantó.

Pórul jártak azok a fickók, akik kardokkal felszerelkezve támadtak rá az AC Milan és a svéd válogatott sztárjára, Zlatan Ibrahimovicra.

Zlatan Ibrahimovic legyőzhetetlen Forrás: AFP/Miguel Medina

Az angol élvonalbei labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City sztárja, Erling Haaland elképesztő formában van idén is. A norvég támadó megmutatta, minek köszönheti, hogy ilyen ütemben termelei a gólokat, erre nem sokan gondoltak volna.

A világ legszexisebb röplabdázónője, Kayla Simmons elárulta, hogy régebben kisebb melleket szeretett volna, mert a hatalmas keblei hátráltatták a sportolásban.

A szerda esti Istanbul Eczacibasi-Igor Gorgonzola Novara női röplabda BL-negyeddöntő után holtan találták Julia Itumát, az olasz csapat 18 éves játékosát. A CCTV birtokába jutott szállodai felvételek az olasz-nigériai röplabdasztár utolsó pillanatait megörökítették, amelyen az látszik, hogy vélhetően sokkos állapotban volt.

Julia Ituma sokkos állapotban volt a halála előtt Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Mehmet Eser

Ilyés Ferenc korábbi 229-szeres válogatott játékost választotta elnökké a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) küldöttgyűlése pénteken.

Hajnal Tamás, a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő és listavezető Ferencváros sportigazgatója azt mondta: a szombati, Budapest Honvéd elleni bajnokin "minden körülmények között" meg kell szerezniük a három pontot.

Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója beszélt a Fradi helyzetéről Forrás: fradi.hu

A labdarúgó NB I 27. fordulójának nyitómérkőzésén a Debrecen 1-0-ra kikapott a Puskás Akadémiától a Nagyerdei Stadionban. Méghozzá egészen elképesztő találkozón!