Dárdai Páltól megint csodát várnak a Herthánál, Cristiano Ronaldo bizarr fotóval sokkolt

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT CELEBRITY FULL LENGTH SHOUTING
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts the Saudi Pro League football match between Al-Fateh and Al-Nassr at the Prince Abdullah bin Jalawi Stadium in al-Hasa on February 3, 2023. (Photo by Ali ALDAIF / AFP)
Vágólapra másolva!
A hét első napja rendkívül eseménydúsan telt a hazai és a nemzetközi sportvilágban, most egy helyen mutatjuk meg az április 17-én történt legfontosabb és legérdekesebb sporthíreket.

Edzői pályafutása során harmadszor is kinevezték a Hertha élére Dárdai Pált, aki minden eddiginél nehezebb küldetésre vállalkozik, ugyanis bent kellene tartania a Bundesligában az utolsó helyre sodródott berlini csapatot.

A hosszúcombú norvég röplabdázónő, Thea Sannes Sweder nem véletlenül örvend hatalmas népszerűségnek a közösségi médiában. A szőke szépség gyakran oszt meg magáról szexi fotókat a rajongói legnagyobb örömére.

A gyönyörű norvég röplabdázó, Thea Sannes Sweder Forrás: instagram.com/theasweder/

Cristiano Ronaldo az Instagram-szorijába töltött fel egy fotót, amin épp a szaunában piheni ki a hét fáradalmait. Ebben még nincsen semmi meglepő, ám a képen egy rendkívül szokatlan dolgot lehet észrevenni a portugál sztárfocistán, aki valamilyen oknál fogva feketére festette a lábkörmeit.

A Barcelona vezetőedzője, Xavi furcsa magyarázatot adott a katalánok újabb botlására, ugyanis úgy vélte, a túlzottan száraz gyep miatt játszott gyengébben a csapata.