Vágólapra másolva!
Egyelőre nem döntött még a jövőjét illetően a 63-szoros magyar válogatott futballista, Priskin Tamás, ám a szezon végén lejár a szerződése az NB II-es ETO FC Győr csapatánál és nem tartja kizártnak, hogy ezt követően befejezi profi pályafutását.

– fogalmazott a 36 éves támadó az M4 Sportnak.

A 2016-os Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott egyik hőse egyelőre nem biztos a döntésében, de már elkezdte egyengetni a labdarúgás utáni életét, hiszen vállalkozása mellett a tanulmányaira is nagy hangsúlyt fektet.

Priskin Tamás már foglalkozik a futball utáni karrierjével Forrás: NurPhoto via AFP/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

"Egyetemre is jelentkeztem, bízom benne, sikerül felvételt nyernem és egy sportszervezői, sportvezetői szakon sikerül majd tanulnom. Nagyon fontosnak tartom, hogy a labdarúgás befejezése után próbáljam magam képezni és tanulni" – mondta Priskin, aki elárulta azt is, hogy legszívesebben a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjén szerzett óriási góljáraemlékszik vissza, ugyanis ezt tartja a pályafutása legemlékezetesebb pillanatának.

- jelentette ki a rutinos támadó.

A Merkantil Bank Liga szezonjából még 6 mérkőzés van hátra, az ETO FC Győr jelenleg a 9. helyen áll az NB II-es bajnokságban.