Az Auxerre játékosa szenzációs gólt lőtt a Marseille-nek - videó

fbl Horizontal
Auxerre's players celebrate after Auxerre's Malian midfielder Birama Toure scored their first goal during the French L1 football match between Olympique Marseille (OM) and AJ Auxerre at Stade Velodrome in Marseille, southern France on April 30, 2023. (Photo by CLEMENT MAHOUDEAU / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság 33.fordulójában a második helyen álló Olympique de Marseille 2-1-re legyőzte az Auxerre-t a Stade Vélodrome-ban. A találkozó legszebb gólját a kiesés elől menekülő csapat szerezte a 32. percben, amikor Birama Toure egy fantasztikus mozdulattal kilőtte a jobb felső sarkot.

A találkozón a Marseille elképesztő mezőnyfölényben futballozott, Igor Tudor csapata több mint 70%-ban birtokolta a labdát a második félidőben pedig megfordította a meccset. A 75. percben a török válogatott Cengiz Ünder egyenlített, két perccel később pedig a chilei Alexis Sánchez értékesített egy ziccert.

Ezzel a győzelemmel a Marseille öt pontra megközelítette a Paris Saint-Germaint, amely hazai pályán 3-1-re kikapott a Lorient csapatától.