Meghalt a Fradi legendás focistája, szurkolói balhék, fontos döntést hoztak Messiről

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Argentine forward Lionel Messi (R) and Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) warm up prior to the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Lille LOSC at The Parc des Princes Stadium in Paris on February 19, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban is a hétfői napon. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Agyba-főbe verték a szurkolók a pályán a magyar focistákat. A Somogy vármegyei I. osztályú Toponár-Kadarkút futballmérkőzést félbe kellett szakítani, mert a szurkolók berohantak a pályára és összeverték a focistákat.

A labdarúgó NB II-ben a Nyíregyháza Spartacus FC 1-1-es döntetlent játszott a már biztosan bajnok Diósgyőri VTK-val. A meccs után elszabadultak az indulatok a Balmazújvárosi Városi Stadion lelátóján.

Nem múlt el balhé nélkül a rangadó Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Sajnos ez a nap sem múlt el tragédia nélkül: hetvenhét éves korában elhunyt Hajdú József, a Ferencváros örökös bajnoka, a zöld-fehér labdarúgóklubbal kétszeres bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes kapus.

Autóbalesetben meghalt Shalie Lipp, a 21 éves MMA-harcos, aki a fargói harcművészeti akadémia tagja volt.

Sztanyiszlav Csercseszov a jövőről beszélt Forrás: MTI/Mónus Márton

Sztanyiszlav Csercseszov megszólalt a Fradi 10 millió eurós kiszemeltjéről is.

A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germain a hivatalos honlapján tudatta, hogy a hétszeres aranylabdás Lionel Messi hétfőn ismét edzésbe állt.

Lionel Messi újra edzében Forrás: AFP/Franck Fife

Hétfőn három mérkőzést rendeztek az angol labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában, a találkozókon pedig rekordmennyiségű gól született.