Vágólapra másolva!
A Manchester City bejutott a fináléba a labdarúgó Bajnokok Ligájájában, miután az elődöntős párharc szerdai visszavágóján hazai pályán 4-0-ra legyőzte a címvédő Real Madridot. A spanyolok edzője, Carlo Ancelotti a kiesés után leszögezte, hogy továbbra is biztos a maradásában.

Az olasz szakember jövőjével kapcsolatban sok kérdés felmerült az utóbbi időben. A vb után megkereste a brazil szövetség, de az olasz mester határozottan cáfolta, hogy ő veszi át a brazil válogatott irányítását.

Carlo Ancelotti maradását fejezte ki a Manchester City elleni kiesés után Forrás: AFP/Oli Scarff

Azonban Ancelotti szerződése jövő nyárig szól a Real Madridnál, az elmúlt hetekben tett kijelentések után pedig már szinte biztosra vehető, hogy a következő szezonban is ő lesz a spanyol sztárcsapat vezetőedzője. Korábban Florentino Pérez, a klub elnöke is azt nyilatkozta, hogy meg van elégedve Ancelotti munkájával. A Manchester City elleni vereség után az olasz is kijelentette maradási szándékát.

- mondta el a 63 éves szakember a jövőjével kapcsolatban. Arra a kérdésre, hogy az elnök privátban mit mondott neki hozzátette: „Amit az elnök négyszemközt mondott, azt nem fogom itt továbbadni."