Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid argentin világbajnok középpályása, Rodrigo De Paul egy elképesztő rekordot ért el, miközben megcsillogtatta az egészen kivételes rúgótechnikáját is.

Rodrigo De Paul két éve az olasz Udineséből érkezett Madridba, ahol fontos tagja lett a madridi alakulatnak. Tavaly év végén világbajnokságot nyert Lionel Messi oldalán az argentin válogatottal.

A Shoot for Love nevű futballcsatorna most egy kihívás elé állította a játékost. A középpályásnak állított labdából kellett gólt lőnnie minnél messzebb a kaputól. A teszt végén De Paul negyven méterről talált be a hálóba, ami Guiness-rekordnak számít. Érdemes megnézni a felvételen, hogy az Atletico játékosa milyen brilliáns technikával végzi el a lövéseket,

és a labda össze-vissza szitál a levegőben, mielőtt a kapuba csapódna.

Angol és spanyol sajtóforrások szerint az Atlético Madrid értékesítheti nyáron Rodrigo De Pault. Az argentin világbajnok iránt egyre több Premier League-együttes érdeklődik, úgy tudni, a Tottenham és a Manchester United után a Newcastle radarján is felbukkant. A huszonnyolc esztendős középpályást további három idényre köti megállapodás az Atletihez.