Vágólapra másolva!
Kádár Tamás személyében 57-szeres válogatott belső védővel erősödik a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (OTP Bank Liga) feljutó MTK.

A rutinos játékos az előző szezonban alapembere volt a Paksi FC-nek, onnan szerződik most a fővárosi csapathoz, míg Mezei Szabolcs az atomvárosi klubnál folytatja - számolt be az MTK honlapja.

Kádár Tamás hosszú nemzetközi karrier után tavaly tért vissza Magyarországra, korábban többek között a Newcastle, a Lech Poznan és a Dinamo Kijev játékosa is volt. Az elmúlt idényben a Paksi FC alapembere volt, amelyben 30 tétmérkőzésen lépett pályára, előző klubjával az élmezőnyben, a negyedik helyen zárt.

Kádár Tamás az MTK-hoz igazolt Forrás: https://www.mtkbudapest.hu/

Kádár közel egy évtizeden át volt a magyar válogatott erőssége, 57 alkalommal játszott a nemzeti együttesben, remek játékkal járult hozzá a mieink csoportgyőzelméhez a 2016-os Eb-n.

Kádár Tamás játékjogát végleg megszerezte az MTK, ezzel párhuzamosan az is eldőlt, hogy Mezei Szabolcs Paksra igazol. A 22 éves középpályás nyolc éven át volt az MTK kötelékében, előbb az akadémián, majd a felnőtt csapatnál (ebből egy évet Békéscsabán szerepelt kölcsönben). Összesen 108 felnőtt mérkőzésen játszott az MTK-ban, négy gólja mellett tizenkettőt készített elő. A fővárosi csapatból került be az U21-es válogatottba, de ezt megelőzően is folyamatosan tagja volt a korosztályos együtteseknek.