Aláírt új csapatához a magyar válogatott focista

SALLAI Roland; SZOBOSZLAI Dominik; NEGO Loic
Belfast, 2022. március 29. Nego Loic, Sallai Roland és Szoboszlai Dominik (b-j) gólöröme a belfasti Windsor Park stadionban játszott Észak-Írország - Magyarország felkészülési mérkőzésen 2022. március 29-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) újonca, a Le Havre a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 27-szeres magyar válogatott focistát, Loic Negót.

Beigazolódtak a korábbi sajtóhírek, miszerint a 32 éves Nego tizenkét év után visszatér Franciaországba. A Fehérvár FC-től nyolc év után távozó magyar válogatott jobbszélső két évre szóló megállapodást kötött az élvonalba bajnokként feljutott csapattal.

A francia születésű játékos a Nantes csapatában kezdte pályafutását, majd megfordult az olasz AS Roma és a belga Standard Liège együttesében is, mielőtt Újpestre került volna. A 27-szeres magyar válogatott 2015-ben szerződött a Videotonhoz, amellyel egyszer lett magyar bajnok, egyszer kupagyőztes, játszott az Európa-liga csoportkörében, s az idény legjobb játékosának is megválasztották az NB I-ben.