Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este a Puskás Arénában 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen Csehország ellen. A meccs után a gólszerző Sallai Roland és Szalai Attila is értékelte a látottakat az M4 Sportnak.

"Összességében sok hibával játszottunk ezen a meccsen, nekem is volt két nagy helyzetem az első félidőben, azokat is gólra kellett volna váltanom, de szerencsére a második félidőben betaláltam.

kezdte értékelését Sallai Roland, aki az 52. percben egy szép góllal szerzett vezetést.

"Nehéz meccs volt, a cseh csapatnak sok jó játékosa van, jól funkcionálnak csapatként, de mi is hasonló helyzetben vagyunk.

A szerbek elleni meccs sokat kivett belőlünk" -

tette hozzá a Freiburg támadója, akit rengeteg rúgást kapott a durván futballozó csehektől.

Sallai Roland szerzett vezetést a magyar válogatottnak Fotó: Csudai Sándor - Origo

mondta Sallai.

A Hoffenheim játékosa, Szalai Attila szerint pontosan ilyen mérkőzésre számítottak, és úgy véli, a találkozó nagyszerűen szolgálta a felkészülésüket.

"Ilyen összecsapásra készültünk, számunkra sincs barátságos mérkőzés, a legmagasabb alázattal kell belemenni minden válogatott meccsebe.

Hazai pályán nyerni akartunk, de a pozitívumok többségben voltak" - mondta Szalai.

Szalai Attila szerint is kemény meccset vívtak a csehekkel Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Willi sajnos érzett fájdalmat a lábában, ezért is kellett lejönnie. Stabilan védekeztünk, jól állta a sarat a védelmünk, Dénes is védett nagyokat. Szerintem egységesek, rendezettek voltunk. A szövetségi kapitány mindig a legjobbakat küldi pályára az adott meccsen, és fontos, hogy még jobban tudjunk dominálni.

A cserék sokszor extra erőt adnak a csapatnak, jó a közösség és a csapategység is: ezen az úton akarunk tovább haladni" -

zárta gondolatait a 25 éves védő.