Akkor is Messiről szól minden, amikor a csapatának nincs is meccse

fbl TOPSHOTS Horizontal
Inter Miami's Argentine forward #10 Lionel Messi looks on during the Major League Soccer (MLS) football match between Inter Miami CF and FC Cincinnati at DRV PNK Stadium in Fort Lauderdale, Florida, on October 7, 2023. (Photo by Chris Arjoon / AFP)
Vágólapra másolva!
Alig ért véget a szezon az amerikai bajnokságban, az MLS-ben szereplő Inter Miami számára, már az is kiderült, hogy az összes bérlet elfogyott a 2024-es szezonra.

Csütörtökön jelentették be, hogy a nyolcszoros aranylabdás sztárfocista csapatánál nincs több eladó bérlet a 2024-es MLS-szezonra. Ehhez két hétre sem volt szükség, ami azért is óriási dolog, mert egyes jegyek ára egy szezon alatt, pontosabban Messi érkezése óta megduplázódott.

Mindenki Lionel Messi meccseire kíváncsi Forrás: AFP/Chris Arjoon

A klub bejelentése szerint még van esély bejutni a meccsekre, ugyanis hamarosan lehet jelentkezni a szokásos, egymeccses belépőkért, ugyanakkor az MLS még el sem készítette a következő szezon sorsolását, tavaly erre december 20-án került sor.

Messi júliusi érkezése óta kilőttek a jegyárak Miamiban, és több csapat is drágábban árulja a ligában a Miami elleni meccsre szóló jegyeket, ami egyértelműen Messi érkezésének tudható be.

A 36 éves focista hét meccsen 10 gólt szerzett új csapatában, megnyerte a Ligakupát és bejutott a U.S. Open Cup döntőjébe, ugyanakkor az MLS-ben lemaradt a rájátszásról.