Vágólapra másolva!
Január 9-től lehet jegyet vásárolni a Ferencváros-Olimpiakosz mérkőzésre a labdarúgó Konferencia-liga egyenes kieséses szakaszában.

A párharc első felvonását február 15-én, csütörtökön Görögországban rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később, február 22-én este 21 órától a budapesti Groupama Arénában kerül sor.

Először a bajnoki és csoportkörös bérlettel rendelkezők válthatnak belépőt. A kizárólag számukra fenntartott jegyvásárlási időszak január 9-e 10 órától, január 16-a 10 óráig tart. Ezt követően azon bajnoki szezonbérletes FTC-szurkolók vásárolhatnak jegyet, akik nem rendelkeztek EKL csoportkörre érvényes bérlettel, nekik január 16-a 10 órától, január 23-a 10 óráig lesz lehetőségük a vásárlásra.

Fradi-szukolók Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Majd január 23-a 10 órától január, 30-a 10 óráig a bajnoki szezonbérlettel nem, csak az EKL csoportkörére szóló bérlettel rendelkezőké lesz a lehetőség, emellett azok a bérletesek is vehetnek jegyet, akik a sorsolás után vették meg tavaszi idényre szóló bajnoki bérletüket - áll a fradi.hu oldalon.

Január 30-án 10 órától bárki vásárolhat belépőt a még szabad helyekre.

A Ferencváros az F csoportban másodikként végzett, míg görög ellenfele az Európa-liga A csoportjának harmadik helyezettjeként került át a Konferencia-ligába.

Az egyenes kieséses szakasz első körében a nyolcaddöntőbe jutás a tét, az Európa-ligában csoportharmadik együttesek mellé egy-egy Kl-csoportmásodik gárdát sorsoltak és utóbbiak voltak a kiemeltek, azaz ezek a csapatok játszhatják hazai pályán a visszavágót.