Benzema nem tudta feldolgozni a Ronaldóék elleni vereséget, szörnyű döntést hozott

Al-Ahli v Al-Ittihad- 2023 FIFA Club World Cup 2023 FIFA Club World Cup,Al-Ahli,Al-Ittihad,Football Horizontal
JEDDAH, SAUDI ARABIA - DECEMBER 15: Karim Benzema of Al-Ittihad reacts after losing at the end of the FIFA Club World Cup second round match between Al-Ahli and Al-Ittihad at the King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah, Saudi Arabia on December 15, 2023. Jose Hernandez / Anadolu (Photo by Jose HERNANDEZ / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Karim Benzema, a szaúdi profi futball-ligában szereplő Al-Ittihad sztárja láthatóan nem tudta feldolgozni a Crisiano Ronaldóval felálló Al-Nasszr elleni 5-2-es hazai vereséget.

A vb-ezüstérmes, a Real Madriddal ötszörös BL-győztes francia sztárcsatár csapata december 26-án hazai pályán kapott ki Ronaldóéktól. Miközben a portugál sztár két gólt is szerzett, addig Benzema mindössze egy gólpasszal tudta segíteni a csapatát, és ismét magára vonta a szaúdi média haragjá. A helyi lapok kezdettől fogva hiányolják azt a fajta látványos győzni akarást, ami Ronaldót jellemzi.

Karim Benzemának nem egészen úgy alakul a szaúdi kaland, ahogy azt tervezte, illetve, ahogy várták tőle Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Jose Hernandez

Benzema pedig nehezen viselte az újabb vereséget és a kritikákat, amit a rajongói bánhatnak: a sztárcsatár ugyanis törölte 76 milliós követőtáborral bíró Instagram-fiókját. Benzema népszerűségét a közösségi térben, illetve a döntés súlyát jól jelzi, hogy a focisták közül csak Ronaldónak, Lionel Messinek, Neymarnak és Kylian Mbappénak van több követője az Instán.

Benzema az utolsó négy bajnokiján csak egy gólt lőtt, az Al-Ittihad pedig csak egyszer győzött, és úgy áll a tabella hatodik helyén, hogy a hátránya 25 pont a listavezető Al-Hilallal szemben.