Egyszerre szólt be a Barcának és a Real Madridnak a spanyol csapat játékosa

FC Barcelona Vs Real Madrid - La Liga Barcelona Estadi Olimpic Lluis 2023 La Liga Real Madrid Raphinha FC Barcelona ball Eduardo Camavinga el clasico Estadi Olimpic Lluis Companys October 28th Gongora/NurPhoto soccer sports competition players Spanish foo
11 Raphinha of FC Barcelona fight for the ball against 12 Eduardo Camavinga of Real Madrid during the La Liga “el clasico” match between FC Barcelona v Real Madrid at Estadi Olimpic Lluis Companys in Barcelona, Spain, on October 28th, 2023. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Nehezen dolgozzák fel az Osasuna játékosai és a csapat vezetői, hogy csütörtökön 2-0-ra kikaptak a Barcelonától a Spanyol Szuperkupa elődöntőjében.

A pamplonaiak különösen a katalánok első gólját megelőző szabálytalanság miatt háborognak, de a csapatkapitány, David García szerint nem ez volt a játékvezető egyetlen - szerintük - rossz döntése.

"Az első félidőben az összes kétes helyzet úgy végződött, hogy a Barcelona jöjjön ki belőle jobban. Szerintem ez elég nyilvánvaló" - mondta a játékos, amivel Jagoba Arrasate, az Osasuna edzője is mélységesen egyetértett.

A csapat kapusa, Sergio Herrera még náluk is keményebben és nyíltabban fogalmazott, amikor azt mondta, hogy ők csak dísznek voltak ott a Rijádban rendezett találkozón.

„A Szuperkupa jelenlegi formáját azért hozták létre, hogy a döntőben egymás ellen játszhasson a Real Madrid és a Barcelona. Mi igazából csak díszek vagyunk. Hiába játszottunk remekül az elődöntőben, nem leszünk ott a fináléban..."