Nagy múltú angol csapathoz igazolhat a magyar válogatott focista

Callum Styles, Barnsley
Callum Styles of Barnsley shields the ball during the Sky Bet League 1 match between Derby County and Barnsley at the Pride Park, Derby on Saturday 13th August 2022. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol harmadosztályban szereplő Barnsley magyar válogatott futballistájáért, Callum Styles-ért ajánlatott tett a jelenleg másodosztályú Sunderland csapata.

Korábban arról lehetett hallani, hogy Gera Zoltán egykori klubja, a West Bromwich Albion szeretné szerződtetni a 23 éves futballistát, akiért az élvonalbeli Burnley és a Sheffield United is érdeklődött. A magyar válogatott középpályásért azóta újabb klub jelentkezett be, a hírek szerint a másodosztályú Sunderland akarja megszerezni.

Callum Styles jelenleg a Barnsley futballistája Forrás: NurPhoto via AFP/MI News/NurPhoto/Mi News

Kölcsönvenné Callum Styles-t a Sunderland

A hatszoros angol bajnok Sunderland 2017-ben esett ki a Premier League-ből, a másodosztályban 28 forduló után a 10. helyen áll, mindössze 3 pontra a rájátszást érő 6. helytől, bár reális esélye nincs rá, hogy visszajusson az élvonalba.

Az együttes kölcsönvételben gondolokodik és már ajánlatot is tett Styles-ért, akinek 2 millió font a kivásárlási ára, szerződése pedig 2025 nyaráig érvényes jelenlegi klubjával.

A 18-szoros magyar válogatott játékos az idei szezonban 20 bajnoki meccsen jutott szóhoz, ezeken 3 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott.