Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a 18-szoros magyar válogatott futballista, Callum Styles az angol másodosztályú West Bromwich Albion csapatához igazolhat a télen.

A footballfancast.com információi szerint a harmadosztályban szereplő Barnsley 23 éves játékost szemelte magának a feljutásért küzdő birminghami együttes, a lap szerint a csapat középpályájának masszív erősítést jelentene Styles megszerzése. Azonban a West Bromwich Albionnak nem lesz könnyű dolga, mivel a Premier League-ben egyaránt a kiesés ellen harcoló Burnley és Sheffield United is érdeklődik Styles iránt. Kiemelték, hogy Styles jelenleg 5,4 ezer fontot (2,3 millió forint) keres hetente a klubjánál, aminél nem lesz nehéz magasabb bért kínálni.

Több csapat is érdeklődik Callum Styles iránt Fotó: Csudai Sándor - Origo

A több poszton is bevethető játékos szerződése jövő nyáron lejár, így talán már valamelyest alacsonyabb összegért is elengedné jelenlegi munkaadója, ráadásul sajtóhírek szerint a kontraktus tartalmaz egy kivásárlási záradékot, így nagyjából kétmillió fontért már klubot válthat.

A cikk szerint meglepő, hogy Styles még mindig a harmadosztályban játszik, mivel az előző idényben remek teljesítményt nyújtott a másodosztályú Millwall kölcsönjátékosaként. Minden sorozatot figyelembe véve 30 meccsen két gólt és két gólpasszt jegyzett, míg az idei szezonban 20 tétmérkőzés alatt szerzett eddig 3 gólt két assziszt mellett.

Styles nyáron közel állt a klubváltáshoz, szóba hozták a Ferencvárossal is, majd hiába állapodott meg mindenben a Watforddal, a Barnsley túl sok pénzt kért érte, így az átigazolás meghiúsult.

A West Bromwich, amelynek Gera Zoltán személyében korábban már volt magyar válogatott játékosa, jelenleg a Championship ötödik helyén áll, vagyis minden esélye megvan, hogy tavasszal kivívja a feljutást a Premier League-be.