Vágólapra másolva!
Hazájában (is) igazi hősnek számít Ole Gunnar Solskjaer, aki csütörtökön három évre szóló szerződést kapott a világ egyik legnagyobb klubjától, a Manchester Unitedtől. A norvég menedzser decemberben vette át az angol csapat irányítását, akkor még arról volt szó, hogy a szezon végéig marad, de meggyőzte a döntéshozókat, és új szerződést kapott.

Természetesen Norvégiában minden lépését követik a korábbi remek csatárnak, a norvég TV2 sportcsatornája A hobbit című film egy részletének átszerkesztésével ünnepli Ole Gunnar Solskjaer kinevezését.

Solskjaer Bilbóként, a Molde csapatától, azaz a Megyéből indul világraszóló kalandra. Közben összefut elődjével, José Mourinhóval is, majd a United kispadjára esélyesnek tartott Pochettinóval és Paul Ince-szel is, aki korábban úgy nyilatkozott, ilyen eredményeket ő is elért volna ezzel a csapattal.

Solskjaer végül utoléri a többieket, Pogbát, Jonest és Smallingt, és örömmel jelenti be, hogy aláírta a szerződést. A videóban Gandalfként tűnik fel a klub korábbi legendás menedzsere, Sir Alex Ferguson.