Társoldalunk:

Könnyeivel küszködve nyilatkozott Bryant haláláról a nagy rivális edzője - videó

2020.01.27. 17:16

Magyar idő szerint vasárnap este érkezett a hír, hogy minden idők egyik kosárlabdázója, Kobe Bryant halálos helikopter-balesetet szenvedett. Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legendájáról a Lakers legnagyobb riválisának, a Boston Celticsnek a korábbi edzőjét kérdezték.

Doc Rivers hosszú éveken keresztül volt a Boston Celtics vezetőedzője, és ez idő alatt kétszer is összecsapott a Kobe Bryant által vezetett Los Angeles-i együttessel az NBA nagydöntőjében. A jelenleg a Los Angeles Clipperst irányító szakember sokáig megszólalni sem tudott a kamerák előtt, és utána is a könnyeivel küszködve mesélt a nagy rivális egykori sztárjáról.

„Nyilvánvalóan sokat jelentett nekem, egy ilyen nagyszerű ellenfél. Ez az, amit mindenki szeretne a sportban, és neki a DNS-ben megvolt az, ami csak nagyon kevés sportolónak adatik meg, például Tiger Woods vagy Michael Jordan volt ilyen" – mondta Rivers Bryantről. Az 58 éves edző azt is megosztotta a riporterekkel, hogy jóban voltak a tragikusan fiatalon elhunyt egykori ikonnal, sokat nosztalgiáztak az egymás elleni párharcokról. A mai napig hálás azért, hogy ilyen rivális ellen játszhatott a csapata. Minél többször találkozott vele a pályán, annál jobban tisztelte és szerette Bryantet, és egyszerűen nem tud napirendre térni a történtek felett.

Doc Rivers reflects on Kobe Bryant's legacy.

You know I don't know You know I just don't have a lot to say, yeah. Yeah. The news is just devastating to everybody. who know him No. I'm not and You know he he just he mean it means a lot to me.