A Playboyban meztelenkedő síugrónő az északisí-vb legnagyobb sztárja lett - videó

Clothing of the German Ski Association Sports ski jumping Wintersports ski Horizontal BIATHLON WINTER
18 October 2018, Bavaria, Herzogenaurach: Juliane Seyfarth, ski jumper, photographed on the sidelines of the clothing of the winter athletes of the German Ski Association (DSV). Photo: Daniel Karmann/dpa (Photo by DANIEL KARMANN / DPA / dpa Picture-Alliance/AFP)
Vágólapra másolva!
Az Origo is megírta, hogy a németek 31 éves síugrónője, Juliane Seyfarth levetkőzött a Playboynak. Ezek után az oberstdorfi északisí-vb egyik legnagyobb sztárja lett a sportolónő, akinek a képeit már az egész világ láthatta.

A világbajnokság helyszínén - ahol plusz 16 fok van - kedden rendezték meg a női síugrás selejtezőjét. Ezen természetesen elindult Juliane Seyfarth is, aki a minap dobta le a ruháit a Playboyban.

"Rengeteg visszajelzést kaptam, s ezek szinte mindegyike pozitív volt" - mondta el a német síugrónő. "A képeket a barátom készítette. Ez mindkettőnk számára nagy kaland volt. Büszke vagyok ezekre a képekre és szeretem őket."

Ugyanakkor nem mindenki nézte a vetkőzést jó szemmel. Vannak olyanok is, akik szerint a német lány akciója visszavetheti a nők egyenlőségért vívott küzdelmét.

Forrás