Társoldalunk:

A focista 30 ezer dollárt ígért a kutyája megtalálójának, nem fizette ki, most a bíróság hajtotta be rajta

2021.12.25. 05:58

Daniel Sturridge pomerániai kutyáját (törpespiccét) 2019-ben lopták el Los Angelesben. A kétségbeesett focista a közösségi oldalon 30 ezer dollárt ígért a becsületes megtalálónak. Egy férfi megtalálta az ellopott ebet, vissza is vitte, de Daniel Sturridge nem akart fizetni. Egészen mostanáig. De ehhez már bírósági ítélet is kellett.

A focista kaliforniai házába 2019 nyarán törtek be, s ekkor vitték el magukkal a rablók a kutyát is. A játékos ekkor a közösségi oldalakon tett közzé felhívást, amelyben leírta, hogy a becsületes megtalálónak 30 ezer dollár jutalmat ad. Egy helyi zenész, Foster Washington taláta meg a kutyát és vissza is vitte a gazdának, aki azonban ekkor már nem akart fizetni.

A zenész ekkor pert indított és meg is nyerte azt. A bíróság kötelezte a játékost, hogy fizesse ki az összeget. Amikor megtaláltam a kutyát és ráismertem, azt hittem, hogy innentől kezdve jobb lesz az életem" - mesélte a zenész. "Csakhogy Daniel Sturridge már nem akart nekem fizetni. Elegem lett az egészből és ezért mentem a bíróságra. Remélem, hogy Sturridge ezek után már hajlandó lesz fizetni és nem fellebbez."

Forrás