Vágólapra másolva!
Az ausztrál zsoké, a 31 éves Sonja Wiseman brutális támadás áldozata lett. A sportolóra 15 férfi támadt rá az otthonánál, akik egy kővel arcon dobták és két fogát is kitörték. 

A 31 éves sportoló később azt nyilatkozta, hogy úgy gondolta, meg fog halni, miután 15 huligán brutálisan megtámadta az otthonában. A sikeres zsoké, aki eddig már több mint 3 millió fontot keresett pályafutása során, az egyik reggel az autójához ment, hogy magához vegyen valamit, amikor rátámadtak a betörők.

"Amikor a kocsiban ülve felpillantottam, megláttam egy 10-15 fős csoportot, akik nevetni kezdtek. Azonnal bezártam az ajtót, majd az ijedtségtől akkor is megpróbáltam beindítani a kocsit, amikor a gyújtás már rajta volt. Hirtelen azt sem tudtam, hogyan használjam a kuplungot.

mondta Wiseman, aki később egy képet is posztolt az interneten ijesztő sérüléséről.

"Megpróbáltam elhajtani az úton a kocsival, de egy csoportjuk eltorlaszolt.

idézte fel a megrázó részleteket a sportolónő, akinek a sikolyát a közeli laktanya biztonsági emberei meghallották és a segítségére siettek.

"Három hét múlva lesz az esküvőm, szörnyű érzés, hogy ilyen támadás áldozata lettem. Ugyanakkor szerencsés is vagyok, mert legalább életben maradtam" - tette hozzá Wiseman.

Forrás