Ahogy a felcsúti stadiont még nem láttuk

Vágólapra másolva!
Federer és Djokovic
Switzerland's Roger Federer and Serbia's Novak Djokovic congratulate themselves after their Monte-Carlo ATP Masters Series Tournament, on April 19, 2014, in Monaco. AFP PHOTO / JEAN-CHRISTOPHE MAGNENET
Cikkünk folyamatosan frissül
David Moyes sorsa már korábban megpecsételődött a Manchester Unitednél, Lionel Messi ismét hányt, a spanyol rendőrség barcás kábítószert foglalt le, a felcsúti stadionról és a környékéről eddig nem látott panorámakép készült, a Videoton pedig kiütötte debrecenben a Lokit. A keddi sporthírek egy helyen.
10:30
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Címvédőként mennek, érmet remélnek

Szerdán kezdődik a skóciai Dumfriesben a curling vegyespáros világbajnokság, amelyre a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt duó címvédőként, az éremszerzés reményében utazik. A magyar szövetség közleménye szerint az idén rekordszámú, 34 csapat indul a vb-n, amely jövő szerdáig tart.

Kiss Zsolt azt mondta, a csoportkörben az oroszok és az osztrákok elleni meccsük lesz a legnehezebb, ugyanakkor arra készülnek, hogy bármelyik páros képes meglepetést okozni. Kiss és Palancsa egyformán érmet akar szerezni, utóbbi szerint a címvédés fenomenális lenne.

A magyarok a csoportkörben az oroszok és az osztrákok mellett a fehéroroszokkal, a dánokkal, az olaszokkal, a dél-koreaiakkal, a walesiekkel és angolokkal játszanak. A résztvevőket négy csoportba osztották be, a csoportgyőztesek egyenes ágon jutnak a legjobb nyolc közé, míg a második és a harmadik helyezettek keresztbejátszanak egymással jövő kedden a maradék négy negyeddöntős helyért. Az elődöntőket és az éremcsatározásokat jövő szerdán rendezik.

10:34
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

A hosszabbításig vártak az első gólra

A címvédő Chicago Blackhawks hazai környezetben 2-0-ra nyert a St. Louis Blues ellen az NHL rájátszásában, így 2-1-re szépített az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcában. Corey Crawford, a hazaiak kapusa 34 védéssel járult hozzá csapata sikeréhez.

A Minnesota Wild-Colorado Avalanche összecsapáson mindössze egyetlen gól született, ezt a hosszabbítás hatodik percében a hazaiak részéről Mikael Granlund szerezte. A Minnesota így 2-1-re alakította a párharc állását. Szintén az első győzelmét aratta a Dallas Stars, amely hazai környezetben könnyedén, 3-0-ra diadalmaskodott az Anaheim Ducks együttese felett. Keleten a Pittsburgh Penguins visszavette a pályaelőnyt, miután a záróharmadban három gólt szerezve győzött a Columbus Blue Jackets otthonában.

Rájátszás, főcsoport-negyeddöntő, Keleti főcsoport:
Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 3-4
A párharc állása: 2-1 a Pittsburgh javára.

Nyugati főcsoport:
Minnesota Wild - Colorado Avalanche 1-0 - hosszabbítás után
A párharc állása: 2-1 a Colorado javára.

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 2-0
A párharc állása: 2-1 a St. Louis javára.

Dallas Stars - Anaheim Ducks 3-0
A párharc állása: 2-1 az Anaheim javára.

A párharcok az egyik fél negyedik sikeréig tartanak.

10:40
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

23 év után vége

Az NBA-ben eltöltött 23 szezon után bejelentette visszavonulását Rick Adelman, a Minnesota Timberwolves vezetőedzője. A 67 éves szakember marad jelenlegi klubjánál, ahol a jövőben tanácsadó lesz. Adelman - aki 1042 sikerrel nyolcadik az NBA győzelmi örökranglistáján - öt különböző csapatot edzett, a Portlandet (1988-94), a Golden State-et (1995-97), a Sacramentót (1998-2006), a Houstont (2007-11) és végül a Minnesotát (2011-2014).

A Portlanddel 1990-ben és 1992-ben bejutott a nagydöntőbe, és 23 idényéből 16-ban rájátszásba vezette aktuális csapatát. Játékosként hét idényt töltött az NBA-ben a San Diego Rockets, a Portland Trail Blazers, a Chicago Bulls, a New Orleans Jazz és a Kansas City-Omaha Kings csapatát erősítve.

10:43
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Feljutott a Köln

Nagy ünneplés volt Kölnben, a csapat ugyanis a német másodosztály 31. fordulójában 3-1-re győzött a Bochum ellen, és ezzel eldőlt, hogy feljutott a Bundesligába. A szurkolók a lefújás után beözönlöttek a pályára, és ott ünnepeltek.

10:50
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Már februárban eldőlt a sorsa

Az összes angol lap kiemelten foglalkozik David Moyes, a MU menedzserének ügyével, akit a klub még a szezon vége előtt elbocsát. Egyelőre nem tudni, mikor születik meg a hivatalos bejelentés, a Telegraph szerint már kedden, más újságok azt írják, egyelőre kivár a klub. Mivel a MU lemarad a BL-t érő helyezésekről, így Moyes fájdalomdíj gyanánt csak nagyjából egyéves fizetésének megfelelő összeget, vagyis várhatóan 4,5-5 millió fontot kap majd.

A vébé után leköszönő holland kapitány, Louis van Gaal már a küszöbön toporog, bár Jürgen Klopp is jelöltnek számít, de ő valószínűleg marad Dortmundban. Úgy tudni, Moyes sorsa már februárban megpecsételődött, amikor a MU 2-0-ra kikapott az Olimpiakosz elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásán, bár a csapat később Robin van Persie triplájával hazai pályán kiharcolta a továbbjutást. A Mirror azt írja, voltak olyan játékosok, akik a hétvégi, Everton elleni bajnoki előtt tudták, hogy a menedzser lapátra kerül.

11:00
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Hiányozni fog a Citynek

David Silvát, a Manchester City spanyol támadó középpályását hordágyon kellett levinni a West Bromwich elleni bajnoki 70. percében. Silvának a korábbi bokasérülése újult ki, de az első hírek szerint nem súlyos a helyzet, két hetet kell kihagynia, bár ez így is érvágás a City számára, amely még nem adta fel, hogy elorozza a bajnoki címet a Liverpool elől.

11:18
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

A legjobban védekező csapat legjobbja

Joakim Noah-t, a Chicago Bulls játékosát választották az Év védőjének az NBA-ben.

A 29 éves, amerikai-svéd-francia állampolgárságú center, az 1983-ban Roland Garros-győztes teniszező, Yannick Noah fia, 555 pontot gyűjtött a voksoláson, amelyen 125 szakíró adhatta le szavazatát. A második helyen Roy Hibbert, az Indiana Pacers (166 pont), a harmadikon pedig DeAndre Jordan, a Los Angeles Clippers játékosa (121 pont) végzett.

Noah átlagban 12,6 pontot, 11,3 lepattanót és 5,4 gólpasszt ért el az alapszakaszban, vezetésével a Bulls átlagban 91,8 kapott ponttal a liga legjobban védekező csapata volt. Noah 1988 óta az első chicagói kosaras, aki elnyerte a díjat, akkor a legendás Michael Jordan választották az Év védőjének.

11:38
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Barca vagy Real? Már nem kérdés

Tajti Mátyás, a felcsúti Puskás Akadémia 15 éves tehetsége a Barcelonát választotta. További részletek itt.

11:53
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Moyes lapáton

Menesztették posztjáról David Moyest, az angol Premier League-ben címvédő, ám ebben az idényben gyengén szereplő Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. Az 50 éves skót szakember lehetséges távozását már hétfőn megszellőztette a brit média, kedden délelőtt pedig a klub honlapján hivatalosan is bejelentették a szakítást.

Moyes tavaly nyáron vette át a csapat irányítását a visszavonult sikertrénertől, Sir Alex Fergusontól. Az MU címvédőként jelenleg csak a hetedik helyen áll a Premier League-ben, és 19 év után először nem szerez indulási jogot a Bajnokok Ligájába.

12:03
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Kesztyűk a szögre akasztva

Az idény végén visszavonul Andres Palop, a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának veterán spanyol kapusa. A 40 éves Palop 2006-ban és 2007-ben UEFA-kupát nyert a Sevillával, s tavaly nyáron igazolt Németországba.

"Tizenkilenc év profiskodás után eljött az idő, hogy a szezon végén szögre akasszam a kesztyűimet" - közölte Palop, aki a Sevilla mellett a Valenciában és a Villarrealban is szerepelt (előbbi gárdával kétszer spanyol bajnoki címet szerzett), valamint tagja volt a 2008-ban Európa-bajnokságot nyert spanyol válogatott keretének.

12:21
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Már az angoloknál sincs türelem

A Premier League mostani idényében tíz edzőt menesztettek, ilyenre korábban nem volt példa. Hol vannak már azok az idők, amikor egy edzőnek elnézték, ha nem szállítja az eredményeket.

12:30
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Kaká és Van Bommel is ünnepel

A Milan aranylabdás, BL-győztes, világbajnok brazil klasszisa, Kaká ezen a napon ünnepli 32. születésnapját! Szintén a mai napon fújja el a gyertyákat a születésnapi tortáján Mark van Bommel (37), David Luiz (27) és John Obi Mikel (27).

12:46
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Hosszú országos csúcsa

Tovább javította az általa tartott magyar csúcsot Hosszú Katinka 50 méteres gyorsúszásban. A Vasas 24 esztendős világ- és Európa-bajnoka Faceboook-oldalán tette közzé, hogy 24.89 másodperc alatt ért célba a legrövidebb sprinttávon Sao Paulóban, a nyílt brazil bajnokságon, jókorát módosítva korábbi legjobbján.

Előző országos rekordját 25.19 másodperccel ez év elején, január 31-én állította fel a franciák hagyományos nizzai nemzetközi versenyén.

13:02
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Armstrong magával rántotta a segítőit

Hosszú eltiltást kapott az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségétől (USADA) Johan Bruyneel csapatigazgató, Pedro Celaya orvos, valamint Jose Marti edző, akik annak idején segítették a kerékpáros Lance Armstrongot a doppingolásban, vagy legalábbis tudtak arról, hogyan éri el sikereit.

Az USADA keddi közlése szerint a US Postalt akkor irányító Bruyneelt tíz, a klubnak dolgozó másik két személyt pedig egyformán nyolc évre tiltották el a sportágtól - az Észak-Amerikai Sportdöntőbíróság ítélete nyomán. Két évvel ezelőtt, amikor megvádolták őket, mindhárman a Sportdöntőbírósághoz fordultak.

Április elején a doppingvétsége miatt örökre eltiltott Armstrong írásban, eskü alatt tett tanúvallomásában megnevezte azokat, akik kerékpáros pályafutása során segítették a csalásban. Armstrong Michele Ferrari, Luis Garcia del Moral és Pedro Celaya orvosokat, valamint Jose AtMarti edzőt nevezte meg. Ezenkívül Johan Bruyneel csapatigazgatóról, valamint a US Postal klubját pénzügyileg segítő Thomas Weiselről azt vallotta, hogy mindketten tudtak a doppingolásról.

A hat megnevezett mindegyike cáfolta, hogy köze lenne Armstrong doppingolásához.Miután kiderült, hogy csalással érte el sikereit, a sportolót megfosztották hét Tour de France-elsőségétől és 2000-ben szerzett olimpiai bronzérmét is vissza kellett adnia.

13:15
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Fergusonra hússzoros pénzt fizetnek

Az angol fogadóirodák egyből felmérték, kik követhetik David Moyest a kispadon. A Sky Bet fogadóirodánál például a jelenlegi holland szövetségi kapitány, a vb után leköszönő Louis van Gaal a favorit (7 a 4-hez adják a kinevezését), mögötte a Moyes távozása után ideiglenes edzőnek kinevezett Ryan Giggs következik (6/1), majd a dortmundi Jürgen Klopp (10/1) és az Atlético Madridot hihetetlenül felfuttató Diego Simeone (18/1). Moyes elődjét, a legendás Alex Fergusont 20 az 1-hez adják.

13:31
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Egy év is nagy idő a PL-ben

Az alábbi ábra azt mutatja, a PL-csapatok edzői mióta irányítják klubjukat. Természetesen Arsene Wenger toronymagasan vezet, de a mostani szezon hektikus viszonyait jól mutatja, hogy a 302 napja hivatalban lévő Manuel Pellegrini (Manchester City) szinte őskövületnek számít.

13:40
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Szédüljön el a Pancho Arénától!

Hétfőn ünnepélyes megnyitóval adták át az ország új futballstadionját, a felcsúti Pancho Arenát. Ha meg szeretné tudni, hogyan néz ki a csodastadion felülnézetből, akkor kattintson ide, és óvatosan nyomogassa a nyilakat, mert könnyen elszédülhet.

13:50
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Giggsé a csapat a négy meccsre

A bajnokságból hátralévő négy meccsre Ryan Giggs kezébe adta az irányítást a Manchester United vezetése. A 40 éves walesi klasszis 1987 óta tartozik a MU-hoz, 1991-ben mutatkozott be a felnőtteknél, és mindent megnyert, amit meg lehet. Kétszer volt BL-győztes, tizenháromszor bajnok, négyszer kupagyőztes. És akkor csak a legnagyobb sikereit soroltuk fel.

14:05
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Mourinho csak egyszer vesztett

Ma este 20.45-től a Vicente Calderon-stadionban az Atlético Madrid a Chelsea ellen játszik a BL első elődöntőjében. José Mourinho, a Chelsea edzője eddigi pályafutása során kilenc alkalommal találkozott az Atléticóval, és nyolc győzelem mellett csak egyszer veszített, igaz, az egy kupába került, mert a tavalyi Király-kupa-döntőben Simeone csapata lenyomta a Realt.

14:19
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Madridban most jó a kedv

Ma reggel ugyanis Cristiano Ronaldo és Gareth Bale is a csapattal együtt edzett. Szerda este kiderül, mire megy velük a spanyol csapat a Bayern München ellen. A tét a BL-döntő.

14:32
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Csak a szokásos: Messi hányt

"Sajnos már nem először fordult ez elő velem. A Barcelona orvosai megvizsgáltak, de nem találtak semmi különöset, alighanem a stressz miatt lehet" - ezt nyilatkozta pár hete Lionel Messi, aki az utóbbi időben többször is elhányta magát a pályán. Ezúttal nem a gyepen, hanem még a játékoskijáróban akadtak problémái a Barca argentinjának, aki aztán a Bilbao ellen győztes góllal nyugtatta meg a szurkolókat és háborgó gyomrát.

15:02
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Kagava nemet mondott a Dortmundnak

A Borussia Dortmund hivatalos ajánlatot tett Kagava Sindzsiért, de a Manchester United japán középpályása nemet mondott korábbi csapata invitálására. A japán támadó 2012 nyarán 16 millió euróért került a Dortmundtól a MU-hoz, de az angol csapatban nem tudott állandó helyet kiverekedni magának.

15:20
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Miért adnák el Suárezt?

A Daily Express nevű angol lap szerint a Real Madrid a nyáron eladja Karim Benzemát, és az így felszabadult pénzből rámozdul Luis Suárezre, a Liverpool uruguayi csatárára. A Real-Suárez kapcsolat már korábban is többször felmerült, de nagy kérdés, a bajnoki aranyért hajtó és a jövőre biztos BL-induló Liverpool miért adná el Suárezt, aki a mostani szezonban 30 gólt és 21 gólpasszt szállított.

15:35
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Gyászol a magyar röplabdasport

Hatvankilenc éves korában elhunyt Gál Mária, az 1972-es müncheni olimpián ötödik helyen végzett magyar nőiröplabda-válogatott játékosa. A Magyar Röplabda Szövetség honlapjának keddi gyászhíre szerint a sportág egyik nagy hazai egyénisége pályafutása során 104 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban. Gál Mária klubszinten a BKV Előre csapatában játszott, a magyar válogatottat pedig 1964 és 1972 között erősítette.

15:45
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Jó a focink, csak nézők nincsenek

Az NB I hétvégi fordulójában összesen 18 714 szurkoló látta a helyszínen a nyolc találkozót, írja a Csakfoci.hu. Ez háromezerrel kevesebb, mint a tavasz eddigi legrosszabb mutatója, és még szomorúbb a helyzet, ha hozzátesszük, hogy a 18 714 nézőből tízezer a két vasárnapi bajnokin, a Honvéd-FTC és a Mezőkövesd-Diósgyőr találkozókra látogatott ki. Vagyis a másik hat meccsen még az 1500-as nézőszám sem jött össze átlagban.

15:53
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Michelisz: Vakvágányra kerültünk

Michelisz Norbert a túraautó-vb hétvégi, franciaországi futamán egy hetedik és egy nyolcadik helyezést ért el, de azt ígéri, a következő versenyen, a Hungaroringen mindent belead. További részletek az interjúban.

16:02
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Nem másznak a serpák

Lemondtak a nepáli serpa hegyi vezetők minden mászást és vezetést a most kezdődött évadra a Mount Everesten. Pénteken bejelentették: úgy döntöttek, hogy elhagyják az alaptábort, így adózva a pénteki jéglavinában elpusztult társaik emlékének.

"Hosszan tanácskoztunk délután, és úgy döntöttünk, hogy testvéreink tiszteletére nem mászunk már az idén" - mondta egyikük, Tulszi Gurung az AFP hírügynökségnek telefonon az alaptáborból. Egy másik serpa és egy amerikai hegymászó a táborból szintén megerősítette a hírt.

Legkevesebb 13 nepáli hegyi vezető életét oltotta ki pénteken a lezúduló lavina, hármat még keresnek, de minden bizonnyal ők is halottak. Az egyik vezető, Paszang Serpa is úgy fogalmazott, hogy "16 ember halt meg a hegyen a mászás első napján".

16:21
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Magyar pontozó Klicsko meccsén

Enyedi Zoltán személyében magyar pontozóbíró is közreműködik a szombati profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoki mérkőzésen, amelyet az ukrán Vlagyimir Klicsko és ausztrál kihívója, Alex Leapai vív a németországi Oberhausenben - adta hírül kedden az Unian ukrán információs ügynökség.

A több világszervezetnél - WBA, IBF, WBO - is címvédő, 38 éves Klicsko karrierje egyik legveszélyesebb riválisának nevezte a szamoai születésű, Oroszlánszívű becenévre hallgató 34 esztendős Leapait, aki 183 centi magas, vagyis 15 centiméterrel alacsonyabb a világbajnoknál, viszont hatalmas harcos hírében áll. Eddigi profi mérlege is figyelemre méltó, hiszen négy vereség és három döntetlen mellett 30 győzelmet aratott, ráadásul 24-et kiütéssel.

Igaz, Klicsko adatsora még félelmetesebb, merthogy 25. címvédő meccsének úgy vághat majd neki a König Pilsener Arenában, hogy eddig összesen háromszor kapott ki, miközben 61 alkalommal nyert, ebből 52-szer KO-val.

16:52
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Drog, barcás címerrel

Marijuánából és hallucinogén gombákból készült édességeket foglalt le a Spanyol Rendőrség a kelet-spanyolországi Alicantéban. Az édességeken az FC Barcelona címere látható.

Forrás: MTI/EPA/Spanyol rendőrség/-------------------

17:15
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Klein 7020 méterig jutott

Hétezer méterig jutott keddi akklimatizációs túrája során Klein Dávid. A hegymászó két nappal ezelőtt elindult az alaptáborból az előretolt alaptáborba. Útközben a köztes táborban aludt egyet, majd hétfőn napközben feljutott 6400 méterre, ahol ismét eltöltött egy éjszakát.

Klein Dávid keddi akklimatizációs túrája sikeres volt, kora délután elérte a 7020 méter magasan fekvő északi nyerget, majd visszaindult az alaptáborba, követve a "climb high, sleep low" (mássz magasra, aludj mélyen) szabályt. Tervei szerint két napig pihen majd az alaptáborban, mielőtt újra elindul, hogy azután már az egyes táborban is eltöltsön egy éjszakát 7000 méteren.

17:39
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

A serpák sztrájkba kezdtek

Lemondtak a nepáli serpa hegyi vezetők minden mászást és vezetést a most kezdődött évadra a Mount Everesten, így adózva a pénteki jéglavinában elhunyt társaik emlékének. A hegyi vezetők előzőleg azzal fenyegetőztek, hogy véget vetnek a szezonnak, ha a kormány hétfőig nem válaszol követeléseikre, köztük elsősorban az áldozatok hozzátartozóinak nagyobb anyagi támogatására és jobb biztosítási feltételekre. Részletek ide kattintva.

18:08
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Final Fourban a Szolnok

A Szolnoki Olaj eredményesebben szeretné megvívni a férfikosárlabda Eurochallange Kupa bolognai négyes döntőjének pénteki és vasárnapi mérkőzéseit, mint 2012-ben Debrecenben, ahol a negyedik helyen zárt. Tóth Zoltán ügyvezető kedden a klub és önkormányzat szolnoki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a csapat már szerdán reggel útnak indul repülőgéppel Olaszországba, az idei Final Four színhelyére. A megérkezés napjára az együttes nem kapott edzéslehetőséget, az első tréninget csütörtökön délután tarthatják a PalaDozza csarnokban. A Tisza-partiak az elődöntőben az orosz Ljubercivel csapnak össze pénteken 18 órakor.

18:25
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Djokovic gyorsan gyógyul

Mégsem komoly a csuklósérülése a volt világelső Novak Djokovicnak, aki a jövő heti, madridi tenisztornán már ismét versenyez. A szerb játékos szombaton két szettben kikapott a svájci Roger Federertől a monte-carlói salakpályás torna elődöntőjében, majd közölte, hogy egyre jobban fájó csuklója miatt bizonytalan ideig pihenőre szorul.

"Az orvosok közölték, hogy szerepelhetek Madridban, aztán Rómában és a Roland Garroson is, ahogy terveztem" - tudatta honlapján a világranglista második helyezettje, aki a héten edzések helyett rehabilitációs kezelésen vesz részt.

Forrás: AFP/Jean Christophe Magnenet
18:41
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Pazar gól a zimbabwei Premier League-ből

19:09
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Világklasszis megoldás egy brazil amatőrtől

Az Atlético Acreano-Andira alacsonyabb osztályú, amatőr brazil meccsen a hazaiak játékosa, Gessé több mint 50 méterről lőtt félelmetes kapásgólt.

19:39
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Egyre szövevényesebb a Tajti-ügy

Tajti Mátyás, a Puskás Akadémia 15 éves játékosa nem a felcsúti akadémiával partneri kapcsolatban álló Real Madridhoz, hanem a Barcelonához igazolna, pedig direkt miatta jött el egy madridi játékosmegfigyelő. A Realnál nem értik, miért csak most értesülnek arról, hogy a focista nem őket választotta, és az sem tetszett nekik, hogy Tajti alig játszott a felcsúti stadionavatón. A barcelonai szerződésnek ugyanakkor még keresztbe tehet a klubra kirótt súlyos büntetés. Hogyan és miért? Itt megtudhatja.

19:58
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Vesztes csapaton ne változtass!

Nem tervez változást a szlovénok elleni szerdai divízió I/A világbajnoki mérkőzésre Rich Chernomaz, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. A kanadai szakvezető az ukránok elleni hétfőn 3-0-ra alulmaradt együttest küldi pályára, változatlan összeállításban

A keddi szünnapon kora délután egy ötvenperces jeges edzés, majd videózás szerepelt a programban. A vállát fájlaló Szirányi Bence nem tréningezett. A magyarok közép-európai idő szerint szerdán 5.30 órakor találkoznak az olimpiai hetedik szlovénokkal, akik szintén egy-egy győzelemmel és vereséggel állnak két forduló után. A magyarok tétmérkőzésen még soha sem verték meg soron következő riválisukat, amely ellen hét meccsen hét vereség a mérleg.

20:21
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Totál szürrealitás

A felcsúti stadionról készített legfrissebb panorámafotón még jobban látszódik, hogy mennyire szürreális képet mutat egy ilyen létesítmény egy 1800 fős faluban. A panorámaképért kattintson a fotóra!

Forrás: Skyviewair

20:49
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Már nincs jegy a Veszprém-PSG-re

Nem maradt értékesíthető jegy az MKB-MVM Veszprém - Paris Saint-Germain kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára. Az összesen eladható közel 2000 jegyre 8000 igény érkezett. A meccsről lemaradó szurkolóknak kárpótlást jelenthet, hogy a csarnok előtti téren egy hatalmas méretű kivetítőn - természetesen ingyenesen - követhetik nyomon a meccset az érdeklődők. A kivetítő előtt 500 néző befogadására alkalmas terület lesz.

Az MKB-MVM Veszprém múlt szombaton 28-26-ra nyert a francia PSG otthonában, és ezzel nagy lépést tett afelé, hogy története során először bejusson a Final Fourba, amelyre Kölnben kerül sor május 31-én és június 1-jén.

Forrás: MTI/EPA/Christophe Karaba
21:25
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Torres Simeone-dalt énekel

Diego Simeonéról, az Atlético Madrid jelenlegi edzőjéről, korábbi játékosáról dalt írtak a spanyol szurkolók. A dalt az Atlético Madridban nevelkedett Fernando Torres, a Chelsea mostani játékosa oóis énekelte gyerekként, erről videó is készült. A spanyol csatár 0.40-nél látható:

21:51
2014. április 22.
Vágólapra másolva!

Nagyon megverte a Vidi a Lokit

Nem várt eredmény született a Debrecen-Videoton Ligakupa-elődöntő első meccsén. A bajnokságban gyengélkedő székesfehérváriak nagyon simán, 5-1-re verték idegenben a bajnoki éllovas Lokit, így gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutást.

Ligakupa, elődöntő, 1. meccs:
DVSC - Videoton 1-5 (0-3)
gól: Ludánszki (68.), ill. Nildo (6., 74.), Álvarez (9.), Brachi (42. - 11-esből), Oliveira (82.)

Ennyi volt mára a percről percre, de rövidesen kezdődik élő közvetítésünk az Atlético Madrid-Chelsea Bajnokok Ligája-elődöntőről.