Vágólapra másolva!
A magyar férfikézilabda-válogatott éremesélyei elszálltak a Szlovéniától elszenvedett 32-30-as vereséggel, a csapat játékosai csalódottan nyilatkoztak a Nemzeti Sportnak a mérkőzés után.

Tudósítás a magyar-szlovén meccsről Mocsai Lajos és Krivokapics Milorad nyilatkozatával.

"A küzdéssel és az akarással nem volt probléma" - kezdte Iváncsik Gergő. "A második félidőben azonban annyi hibát követtünk el, amennyit a végéig már nem tudtunk kijavítani. Nagyon sajnálom, hogy elszalasztottuk ezt a nagy lehetőséget."

Illyés Ferenc szerint a csoportkör bravúreredményei miatt játszik fásultabban a középdöntőben a magyar csapat. "A harmadik kiállításom után rossz volt kívülről nézni a mérkőzést. Mindent megtettünk a sikerért, de úgy tűnik, a csoportkör túl sokat kivett belőlünk. Nagyon csalódott vagyok."

Hét góljával Putics Barna volt a magyar csapat legjobbja, de ettől még ő is csalódottan nyilatkozott. "Nem vigasztal, hogy a szakértők szerint jól játszottam, szerintem akkor játszottam volna jól, ha nyerünk. Szomorú vagyok, mert a csoportkör után sokkal több volt számunkra ebben az Európa-bajnokságban."