A Győri Audi ETO dél-koreai játékosa a kapuslegenda szemei közé lőtte első BL-gólját - videó

kézilabda Győri Audi ETO Ryu Eun-hee
Győr, 2021. szeptember 11. A győri Ju Unhi a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Vipers Kristiansand mérkőzésen a győri Audi Arénában 2021. szeptember 11-én. A Győr 35-29-re legyőzte a címvédő norvég csapatot. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Jól sikerült a Győri Audi ETO új kézilabdázóinak bemutatkozása a Vipers Kristiansand ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája első fordulójában.

A nyáron újjáépülő magyar csapat 35-29-re legyőzte a sorozat címvédőjét. A remek sikerből a klub új igazolásai is bőven kivették a részüket. A dél-koreai jobbátlövő, Ryu Eun-hee a mérkőzés hajrájában szerzett két gólt, amiből az egyiket egyenesen a legendás kapus, Katrine Lunde szemei közé lőtt.

Schatzl Nadine és Crina Pintea négy-négy, Háfra Noémi kettő gólja mellett a montenegrói Jelena Despotovic is betalált egyszer.

Az ETO a következő fordulóban a szintén gyökeres változásokon túllévő, megerősödött, de a nyitó körben meglepetésre a Savehoftól 29-28-ra kikapó Krim Ljubljana vendége lesz szombaton.