Borzalmas sérülése után hordágyon vitték le a jégről az olimpiai bajnokot - videó

(BEIJING2022)CHINA-BEIJING-OLYMPIC WINTER GAMES-ICE HOCKEY-WOMEN'S PRELIMINARY-USA VS FIN (CN) se Horizontal
(220203) -- BEIJING, Feb. 3, 2022 (Xinhua) -- Brianna Decker of the United States is helped off the ice rink by medical staff during the women's ice hockey preliminary round Group A match between Finland and the United States at Wukesong Sports Center in Beijing, China, Feb. 3, 2022. (Xinhua/Wang Fei) (Photo by Wang Fei / XINHUA / Xinhua via AFP)
Vágólapra másolva!
Befejeződött a pekingi olimpiai női jégkorongtorna a címvédő amerikai válogatott egyik legjobbjának, Brianna Deckernek, miután csütörtökön súlyos sérülést szenvedett a finnek elleni nyitányon.

A másodkapitány a meccs elején a kapu mögött ütközött az ellenfél egyik játékosával, miközben a térde aláfordult és fájdalmas sikítás után a jégre zuhant; hordágyon kellett levinni.

Az amerikai csapat pénteken bejelentette, hogy Decker - akinek ez a harmadik olimpiája - a folytatásban sem tud már játszani lábsérülés miatt.

Kendall Coyne Schofield csapatkapitány borzalmasnak nevezte Decker ütközését. "Kiesése komoly veszteség már a torna korai szakaszában" - tette hozzá az 5-2-es amerikai sikerrel zárult találkozó után.