Vágólapra másolva!
Dejan Manaskov hét hónap kihagyás után lépett ismét pályára a Telekom Veszprém mezében, és az Aalborg elleni csütörtök esti kézi-BL-negyeddöntőben rögtön gólt is dobott.

A Telekom Veszprém északmacedón balszélsője a második félidőben kapott lehetőséget Momir Ilictől, amivel élni is tudott. A térdsérülésből felépülő játékos egy szép húzás után volt eredményes.

A hét meccsén a legjobbnak választott Kentin Mahé csapattársaihoz hasonlóan hihetetlen szenvedéllyel játszott a 36-29-es győzelem kiharcolása közben. Remek támadójátéka mellett jól is védekezett, ami egy elég szórakoztató jelenetsort is okozott még a találkozó legelején:

Az Építők hétgólos előny birtokában utazhat a BL-döntős Aalborg otthonába a kevesebb, mint egy hét múlva szerda este sorra kerülő visszavágóra. A magyar sztárcsapat messze az elvárások felett teljesített a Veszprém Arénában, de azért még ezt a 60 percet is sikerrel le kell hozni a párharcból.

Ha ez összejön, akkor a Veszprém 2014, 2015, 2016, 2017, 2019 és 2020 után hetedik alkalommal juthat be a kölni négyes döntőbe, amit június 18-án és 19-én rendeznek majd meg.