Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém Bajnokok Ligája-története hetedik kölni négyes döntőjébe juthat be az Aalborg otthonában, de francia irányítója, Kentin Mahé szerint a hétgólos előny nem teheti kényelmessé őket, az egyetlen opció, hogy kint is nyernek.

A múlt héten hazai pályán 36-29-re győzte le a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata az Aalborgot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, amivel a dánok hétmeccses győzelmi sorozatát szakította meg. Ez az előny ráadásul tekintélyesnek számít a visszavágóra, bár hátradőlni sem lehet, mert nem a ledolgozhatatlan kategóriába tartozik.

  – mondta a Nemzeti Sportnak Kentin Mahé, a veszprémiek francia irányítója.

- mondta el a kézilabdázó.

Kentin Mahé szerint nagyon kell majd figyelniük a visszavágón Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Urbanandsport


– fogalmazott az olimpiai bajnok francia játékos.

- fejtette ki a francia játékos.

Mahé szerint mentálisan most nagyon egyben van a Telekom Veszprém, amit indokol a mögötte álló kitűnő sorozat, hiszen megnyerte a Magyar Kupát, a bajnokságban idegenben legyőzte a nagy rivális Pick Szegedet, a múlt héten pedig óriási lépést tett a BL négyes döntője felé. A francia légiós úgy látja, az idény végén is mindenki jó fizikai állapotban van, ami azért fontos, mert ilyenkor dőlnek el a nagy dolgok.