Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO 33-31-re kikapott a Vipers Kristiansand csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének vasárnapi fináléjában. A meccs utám Ambros Martín, a győriek vezetőedzője elmondta, csapata nem bírt mit kezdeni az ellenfél támadójátékával.

"A csapatom mindent belaadott, de ez ma nem volt elég, mert egy elképesztő csapat volt az ellenfelünk.

- beszélt Ambros Martín, a győriek vezetőedzője.

Ambros Martín elnézést kért a szurkolóktól Fotó: Koncz Márton - Origo

"29 gólt lőttünk, de még így is nagyon sok hibát vétettünk. Sokat beszéltünk a beállóval szembeni hatékony védekezés szükségességéről, ami nem működött a mai napon. Ráadásul Katrina Lunde szinte minden könnyű labdát megfogott, nem tudtunk vele mit kezdeni" - mondta Linn Blohm, az ETO beállója.

"Nagyon büszke vagyok a csapatomra, készen kellett állnunk arra a kihívásra, amit az jelent, hogy szinte a teljes aréna ellenünk fog szurkolni. Örülök, hogy sikerült megvédeni a címünket" - mondta Ole Gustav Gjekstad, a Vipers vezetőedzője.

"Csapatként múltuk felül a Győrt, jelenleg hatalmas érzelmek dúlnak bennem, nem volt könnyű a korábbi csapatom ellen pályára lépni, jó néhány emlékezetes évet töltöttem el ott" - foglalta össze a látottakat Jana Knedlíková.