Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben több helyről is hallani lehetett, hogy a WBO egykori világbajnoka, az argentin Juan Pablo Chacón a szokatlan körülmények között véget ért tavaly októberi mérkőzés után novemberben, egy győri gála keretében ismét összecsaphat Nagy Jánossal. A WBO és a WBA nagypehelysúlyú kisvilágbajnokát foglalkoztató Felix-Promotion egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretné a hírt.

"Az igaz, hogy Chacón is szóba került mint esetleges ellenfél, viszont se az ő, se más ökölvívó menedzsmentjével még nem állapodtunk meg" - olvasható a Felix-Promotion sajtóközleményében. "Mindenképpen szeretnénk, ha 'Csonttörő' ismét egy az elitben szereplő ökölvívó ellen bizonyítana, de a súlycsoportjában lévő ökölvívók valamiért kerülik a vele való megmérettetést, illetve az ezzel járó kockázatot, így mindkét világszervezetnek jeleztük, hogy készen állunk az általuk jelölt hivatalos kihívó ellen szorítóba lépni."

Nagy Jánost addig is láthatjuk a ringben, szeptember 25-én egy felhozó mérkőzésen a román Popa Auréllal bokszol azon a gálán, amelynek fő attrakciója a két női világbajnok, dr. Csábi Bettina és Miló Viktória összecsapása lesz. Az eseményt a TV2 élőben közvetíti.