Vágólapra másolva!
A bokszmeccsek előtt általános beszólások helyett ezúttal mindkét bokszoló tisztelettel beszélt ellenfeléről a Manny Pacquiao-Shane Mosley váltósúlyú szupermeccs előtt.

A jelenkor legjobb profi ökölvívójának tartott Pacquiao és amerikai ellenfele május 7-én a Las Vegas-i MGM Grandben mérkőzik meg egymással.

A profi pályafutása során eddig 52 győzelmet, 3 vereséget és 2 döntetlent jegyző Pacquaio legutóbb novemberben bokszolt, akkor egyhangú pontozással verte Antonio Margaritót, míg Mosley (46 győzelem, 6 vereség, 1 döntetlen) szeptemberben végzett döntetlenre Sergio Morával.

"Shane Mosley nem úgy néz ki, mintha 39 éves lenne. Sokkal fiatalabbnak látom, aki tele van erővel. Tapasztaltabb bokszoló, mint én szóval van miért aggódnom. Emiatt még keményebben fogok edzeni" - udvariaskodott a filippinó.

Mosley nem aprózza el magát, megpróbálja kiütni ellenfelét: "Egy igazi harcos vagyok. Erős vagyok, a kiütésre fogok menni. Az ütéseimet Pacquiao is megérzi majd. Manny rendes srác, nagyon szerethető fickó, de a ringben nincs barátság. Ez az egyik legnagyobb meccs az életemben. Ha nem a legnagyobb."

www.profiboksz.hu