Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legismertebb golfozója nyilvánosan alázta meg a sportága jelenlegi egyik legjobb játékosát, Justin Thomast, és ezzel együtt a nőket is.

Woods a csütörtökön kezdődött Los Angeles-i Genesis Invitationalen a 2021-es autóbalesete óta először szerepelt olyan a profi golfozók legrangosabb sorozatába tartozó versenyen, amely nem Major torna. A 47 éves sztár azonban nem a teljesítményévél tűnt ki, hanem azzal, hogy a kamerák előtt

átnyújtott egy tampont játékostársának, Justin Thomasnak, miután az megelőzte őt.

Thomas ezen csak nevetett, majd ledobta a tampont a földre, és Woods is viccnek szánta a dolgot, ám a reakciók alapján ez nem sikerült.

„Ha bárkit bármilyen formában megbántottam, akkor elnézést kérek, mert nem ez volt a szándékom – nyilatkozta Woods. –

Sokaknak valóban nem, mert többen is úgy vélekedtek az esetről, mint egy nőgyűlölést kifejező dologról, mintha ezzel Woods azt akarta volna jelezni Thomasnak, hogy „úgy ütöd a labdát, mint egy lány". Ezen a véleményen volt a Sky Sports műsorvezetője, Sarah Stirk is, aki rendkívül durvának és kiábrándítónak nevezte Woods cselekedetét.

Márpedig a nőket nem szabad a férfiaknál alacsonyabb rendűnek ábrázolni az élet semelyik területén, így természetesen a sportban sem."

Woodsnak nem ez az első eset, hogy nem a játéktudásával szerez hírnevet, korábban többek között egy szexbotrányba is belekeveredett.