Vágólapra másolva!
Július 20-án, az arlingtoni AT&T stadionban összecsap egymással a legendás Mike Tyson és a youtuberből lett profi ökölvívó, Jake Paul, aki 30 évvel fiatalabb az egykori nehézsúlyú világbajnoknál. Az 57 éves bokszlegenda nemrég megosztott egy videót arról, miként készíti fel magát az ütközetre, ám a korábbi UFC-sztár, Chael Sonnen szerint Tyson edzésvideója csak szemfényvesztés.

Óriási szenzációt okozott, amikor egy héttel korábban bejelentették, hogy július 20-án, az arlingtoni AT&T stadionban összecsap egymással a legendás Mike Tyson és a youtuberből lett profi ökölvívó, Jake Paul. Az egykori nehézsúlyú világbajnok és a YouTube-sztár között 30 év a korkülönbség, de a meccsel kapcsolatban az még nem tisztázott, hogy éles, vagy bemutató mérkőzésen feszülnek majd egymásnak a felek.

A meccset övező médiakampány már beindult és elkezdtek üzengetni egymásnak a bokszolók, Tyson pedig megosztott az interneten egy videót arról, miként készíti fel magát az ütközetre. Az 57 éves bokszlegenda a 10 másodperces felvételen kőkemény ütésekkel kínálja meg partnerét, majd a végén ezt mondja: "Ez az első nap, még csak most kezdődött a móka". 

Chael Sonnen korábbi UFC-sztár szerint Tyson edzésvideója nem a valóságot tükrözi, és úgy véli, az egykori világbajnok csak azért töltötte fel a netre a felvételt, hogy nézettséget generáljon.

A jövőben, amikor másodperceken át ilyen kőkemény ütéseket ereszt el, akkor az arcára és a pólójára is fröcsköljön vizet, hogy elhitesse a közönséggel, hogy valóban edzést tart" -

hangzott a korábbi ketrecharcos kritikája.

A hírek szerint az idén nyáron visszatérő Mike Tyson nagyon komolyan veszi a Jake Paul elleni meccset, 30 évvel fiatalabb ellenfele pedig azzal fenyegetőzött, hogy ki fogja ütni a ringben az 57 éves bokszegendát.