Vágólapra másolva!
Mint ismert, visszatér a ringbe a legendás Mike Tyson, aki július 20-án a YouTube-sztár bokszolóval, Jake Paullal fog megmérkőzni a texasi AT&T Stadionban. A rajongók nem annyira örülnek a hírnek, volt olyan, aki a legendás bokszoló edzésvideója mellé azt írta: "őszintén szólva nagyon szomorú ezt nézni."

A nagyszabású találkozót a Netflix fogja élőben közvetíteni, az összecsapást a streamingszolgáltató egy videóban jelentette a közösségi médiában még márciusban. 

Jake Paul, Mike Tyson
Jake Paul és Mike Tyson összecsapása az év egyik legfelkapottabb bokszeseménye lesz
Fotó: Netflix

Az összecsapásra gőzerővel készül az 57 éves Mike Tyson, a korábbi nehézsúlyú világbajnok 58 éves lesz az összecsapás idején, míg Jake Paul 27 éves, így 31 év lesz a korkülönbség a két harcos között. 

Aggódnak a rajongók Mike Tysonért

A bokszrajongók nem is nézik jó szemmel, hogy ilyen idős korában újra ringbe lép Tyson. A közösségi oldalára feltöltött legújabb edzésvideója aggodalmat keltett a rajongókban, 

akik úgy gondolják, hogy már túl öreg ahhoz, hogy visszatérjen a ringbe

 - írja a Sun.

"Jövök érted" - írta Tyson a poszt mellé, amint éppen sprintel.

Az egyik aggódó rajongó ezt írta: "Senkinek nem szabadna harcolnia 58 évesen. Nem tetszik ez." Egy másik azt mondta: "Ez nem néz ki jól." Egy harmadik rajongó így vélekedett: "Őszintén szólva nagyon szomorú ezt nézni."

Tyson legutóbb 2020-ban bokszolt egy bemutató mérkőzésen Roy Jones Jr. ellen, utolsó profi meccse 2005-ben volt, amikor 39 évesen visszavonult.