Vágólapra másolva!
Kitűnő mérkőzésen, a játékidő nagy részében fegyelmezett, egységes csapatjátékkal értékes pontot szerzett a listavezető MTK ellen a Matáv Compaq Sopron futballcsapata.

A találkozó hőse soproni részről mindenképpen a negyedik NB I-es meccsén négy óriási bravúrt bemutató Farkas Balázs volt. Előbb a múlt hét közepén a válogatottban, Macedónia ellen gólt szerző Ferenczi közeli ziccerét hárította, majd nem sokkal ezután Illés jutott túl a soproni védelmen, ám Farkas ekkor lábbal védett. Újra csak a lábára volt szükség ahhoz, hogy Zavadszky lapos lövését hárítani tudja.

A második félidőre is maradt egy Farkas-parádé: Varga Krisztián kissé suta mozdulattal szinte Ferenczi fejére varázsolta a labdát, a fejest azonban Farkas látványos mozdulattal tornázta szögletre.

Arra a kérdésre, hogy a négy nagy védés közül ő melyiket tartja a legnagyobbnak, a második félidei hárítást, a Ferenczi-fejes védését említette. "Azért volt nehéz Ferenczi fejesét fogni, mert már elindultam kifelé, és ezt ő is észrevette. Szerencsére sikerült idejében visszalépnem, így elértem a labdát" - emlékezett vissza a történtekre a meccs matávos hőse.

Botár László

Korábban.

Gól nélküli osztozkodás Sopronban