Vágólapra másolva!
Nem jött be Vincze Ottónak, hogy a Bundesliga élvonalában szereplő Energie Cottbushoz szerződött Mannheimből. Az egykori ferencvárosi kedvenc ugyanis kevés lehetőséget kapott a bizonyításra Cottbusban, így érthető, hogy szívesen továbbállna. Kérője is akad, a Bundesliga II-ben szereplő Karlsruhe csábítja  a jelenleg Magyarországon nyaraló középpályást.

"Igaz a mondás, hogy mindenhol jó, de a legjobb otthon, hiszen remekül érezzük magunkat idehaza családi körben, ám a futballt illetően már nem vagyok ilyen vidám" - mondta Vincze Ottó. "Nagy reményekkel igazoltam Cottbusba, de alig kaptam bizonyítási lehetőséget, vagyis volt már ennél jobb idényem is. Németországban a másodosztályú Karslruhe együttesének vezetői nagyon szeretnék, hogy náluk folytassam a pályafutásomat, ám egyelőre várnom kell, mert a menedzserem éppen a Maldív-szigeteken vakációzik. Persze annyira nem is sürgős az ügy, hiszen csak július 1-én kezdődnek az edzések Cottbusban, addig ráérünk tárgyalni. Amennyiben nem jön létre az üzlet, maradok Cottbusban, s megpróbálok bekerülni a csapatba. Ez számomra létkérdés, hiszen én képtelen vagyok folyamatosan a padon ülni. Nekem játszani kell, különben úgy érzem magam, mint egy semmirekellő."

Érdeklődéünkre, hogy itthonról akadtak-e ajánlatai, Vincze Ottó azt válaszolta, az egyik élvonalbeli csapat megkereste, ám az az együttes nem az örök szerelem, a Ferencváros volt. Egyébként Vincze a továbbiakban is külföldön szeretné folytatni a karrierjét, így jelenleg nem is aktuálisak a honi csapatok ajánlatai.

Bánki József

Ajánlat:

Fórum:

Magyarok a Bundesligában