Vágólapra másolva!
Az Internazionale labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Gabriel Batistuta, az AS Roma argentin csatára. Az európai szövetség internetes honlapja arról számol be, hogy az idény végéig szóló megállapodást pénteken szentesítették a felek, s az új szerzemény valószínűleg már vasárnap, a Perugia elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphet.

A milánói klub vezetőinek azután vált sürgőssé egy támadó leigazolása, hogy a szintén argentin Hernan Crespo vasárnap combizomszakadást szenvedett, s később kiderült: leghamarabb áprilisban léphet újra pályára.

Megismételné tavalyi bravúrját a Chievo/sport/focivilag/20030117rangadok.html?pIdx=2A Serie A állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20030112aserie.htmlInterhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45211

A 33 éves Batistuta az idény végéig marad az Internél, de a Bajnokok Ligája-meccseken nem szerepelhet, hiszen a fővárosiak színeiben ebben az idényben már játszott a sorozatban, s az UEFA szabályai tiltják, hogy valaki egy szezonon belül két egyesületet képviseljen.

A dél-amerikai futballista kilenc évig játszott a Fiorentinában, majd 2000-ben igazolt az AS Romához. Olaszországi pályafutása alatt összesen 181 gólt szerzett az élvonalban. A hírek szerint a római klub Batistuta távozása után az Ajax Amsterdam és a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő svéd válogatott csatárát, Zlatan Ibrahimovicot, illetve a Real Madridot erősítő Fernando Morientest szeretné megszerezni.