Vágólapra másolva!
Az FC Sevilla szerződtette az uruguayi Fénix csatárát, Germán Hornost. A Chelsea két játékosa, Jon Terry és Carlton Cole is meghosszabbította szerződését. A Chelsea egyébként állítólag a Bolton nigériai középpályásával, Jay-Jay Okochával szeretné pótolni a távozó Gianfranco Zolát.

A Leicester City közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Chievo francia középpályását, Lilian Nalist. A Manchester City kölcsönadta argentin csatárát, Matias Vuósót a mexikói Santos Lagunának.

A Barcelona holland támadója, Patrick Kluivert állítólag a Newcastle Uniteddel tárgyal. Az FC Nantes csatára, Pierre-Yves André hároméves szerződést kötött a Guingamppal. A Birmingham City klubrekordnak számító, nyolcmillió euróért leigazolta a Blackburn Rovers középpályását, David Dunnt.

A Southampton bejelentkezett az Oldham játékosáért, Fitz Hallért, akit az Everton is kiszemelt magának. A brazil Sao Paulo FC vezetősége elismerte, hogy egy angol klub ajánlatot tett nekik a válogatott középpályásért, Kakáért.

A Hamburger SV cseh támadója, Marek Heinz a Banik Ostravába igazolt. A Borussia Dortmund a svéd Djurgarden középpályását, Kim Källströmöt szeretné megszerezni. A VfL Bochum legújabb kiszemeltje a PSV Eindhoven középpályása, Arnold Bruggink.

A VfL Wolfsburg érdeklődik a Stade Rennes kameruni válogatott középpályása, Modest Mbami iránt. A Zaragoza a Real Madrid argentin középpályását, Estebán Cambiassót nézte ki magának, míg a királyi gárda cserekapusa, Carlos Sánchez a Sevillába vagy a Celta Vigóba igazolhat.

Az Atlético Madrid a Barcelona játékosát, Gabrit szeretné elcsábítani. Az AC Milan nyilvánosságra hozta, hogy egy meg nem nevezett angol egyesület 50 millió eurót ajánlott Alessandro Nestáért, ám a milánóiak nemet mondtak.

A Middlesbrough vezetősége elismerte, hogy érdeklődnek a brazil csatár, Mario Jardel iránt. Az angol másodosztályú Coventry City támadója, Jay Bothroyd próbajátékon szerepel az olasz Perugiánál. A Serie A újonca, az Ancona leigazolta Mauro Milanesét a Perugiától.