Vágólapra másolva!
Pető Tamás, Fehér Csaba és Babos Gábor együttese, a holland NAC Breda kölcsönvette az Ajax Amsterdam szélsőjét, Nourdin Boukharit. Az Ajax egy másik focistája, Cédric van der Gun az ADO Den Haaghoz került hasonló módon.

Az Arsenal FC francia középpályása, Patrick Vieira nyilatkozatában élénken kritizálta a Real Madrid vezetőségét a Makelele-ügy miatt - mindezek alapján alaposan csökkent annak a valószínűsége, hogy Vieira jövő nyáron a királyi gárdába szerződjön.

A Paris Saint-Germain átadólistára tette csatárát, Jérome Leroyt, akit a tréner, Vahid Halilhodzic a tartalékok közé száműzött. Az 1. FC Köln csapatkapitánya, Dirk Lottner hamarosan meghosszabbíthatja szerződését 2007-ig.

Az FC Barcelona a hírek szerint érdeklődik a Sevilla FC fiatal csatára, Antonio Reyes iránt.

A Birmingham City elfogadta a másodosztályú Wigan Athletic ajánlatát támadójáért, Geoff Horsfieldért. A Millwall FC egykoron az ír válogatottban is bemutatkozott csatára, Richard Sadlier régóta húzódó sérülése miatt kénytelen volt befejezni pályafutását - 24 esztendősen.

Az AS Roma tárgyalásba kezdett a brazil Émersonnal, illetve ügynökével a játékos szerződéshosszabbítását illetően.

A Barca által szabadlistára tett csatár, Dani iránt a Rangers FC és a Leeds United is érdeklődik. Az Atlético Madridnál is van egy Dani nevű focista, a portugál támadó a hírek szerint a skót Celtic FC-vel tárgyal.

A Borussia Dortmund rossz anyagi helyzete miatt felmerült annak a lehetősége, hogy Tomás Rosickyt eladja a klub - a Liverpool FC és a Juventus FC is szívesen látná a középpályást csapatában.

Az AS Monaco válogatott középpályása, Ludovic Giuly egy nyilatkozatában utalt arra, hogy a jövőben szeretne Spanyolországban futballozni. Marco Simone máris felbontotta szerződését a Fiorentinánál - a csatár a nyáron érkezett a Monacótól, és egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára a violáknál.

A chilei Jorge Vargas, aki legutóbb a Regginában szerepelt, a Serie B-s Genoában folytathatja pályafutását.