Vágólapra másolva!
A Newcastle United török középpályását, Emre Belözoglut két olasz együttes is csábítja. Az Olympique Marseille a brazil Palmeiras középpályását, Marcinhót figyeli. A Girondins Bordeaux középhátvédje, Marc Planus a szezon végén valószínűleg távozik a klubtól, míg az AJ Auxerre középpályása, Yann Lachuer a csapatnál köthet ki.

A Bayer Leverkusen a holland FC Twente középhátvédjét, Peter Niemeyert figyeli. A Hannover '96 amerikai védője, Steve Cherundolo 2008-ig meghosszabbította szerződését. Az AC Milan állítólag a Juventus FC kapusát, Gianluigi Buffont szemelte ki.

A Parma FC középhátvédjét, Paolo Cannavarót a Palermo és a Fiorentina is vinné. Az Everton FC kölcsönveheti a Manchester United amerikai kapusát, Tim Howardot.

A Birmingham City kiszemeltje a Leicester City ausztrál védője, Patrick Kisnorbo. A Málaga CF brazil jobbhátvédjét, Gabrielt az RSC Anderlecht szeretné megszerezni.

A Sparta Praha védőjét, Jan Kadlecet a Hannover vezetősége szívesen látná csapatában.
A Lecce szerb csatára, Mirko Vucinic az AS Romába tart. Az FC Internazionale kiszemeltje a Valencia CF olasz balhátvédje, Emiliano Moretti.