Következő mérkőzések
Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria
Vágólapra másolva!
Bár az olasz válogatott szerdán már barátságos mérkőzést játszik a horvátok ellen, a világbajnok labdarúgók még mindig jól megérdemelt vakációjukat töltik. Roberto Donadoni, a vb után kinevezett szövetségi kapitány még a múlt héten bejelentette, hogy Livornóban nem számít az aranyérmes sztárokra.

Fabio Cannavaro, Andrea Pirlo és Fabio Grosso többek között az olasz felső tízezer kedvenc helyeként számon tartott Szardínián üdült. A távozott szakvezető, Marcello Lippi a spanyol tengerparton horgászott, míg az argentin származású Marco Camoranesi szülőhazájába látogatott.

A döntőben Zinedine Zidane által felöklelt Marco Materazzi szokásához híven a Maldív-szigeteken kapcsolódott ki, neki ráadásul nem is kell sietnie vissza, hiszen az emlékezetes - és rejtélyes - sértegetésért kétmeccses eltiltást kapott.

Mások Ausztráliát és Francia-Polinéziát szemelték ki úticélul. A vb-elsőknek szeptemberben kell munkába állniuk, amikor az olaszok 2-án megkezdik szereplésüket az Eb-kvalifikáció B csoportjában Litvánia ellen.

Mindent egy helyen az Eb-ről