Vágólapra másolva!
 

A Bolton Wanderers leigazolta az iráni válogatott középpályását, Andranik Tejmuriant. A Crvena zvezda csapatkapitánya, Nenad Kovacevic az RC Lensba igazolt, a szerb gárda támadója, Nikola Zigic pedig a Racing Santanderhez írt alá.

Az Olympique Lyon hatmillió euróért eladta középpályását, Benoit Pedrettit az AJ Auxerre-nek. Az AS Roma argentin védője, Leandro Cufré az AS Monacóba igazolt. Az Aston Villa 9,6 millió euróért megvette a skót Celtic FC bolgár középpályását, Sztilian Petrovot. A Chievo Verona kölcsönvette a Wisla Kraków válogatott szélsőjét, Kamil Kosowskit.

A Liverpool FC francia támadja, Florent Sinama-Pongolle végül a spanyol Recreativo Huelvában kötött ki. A Middlesbrough FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Charlton Athletic jamaicai támadóját, Jason Euellt. Az Olympique Marseille 2,5 millió eurót ajánlott a Paris-SG kameruni középpályásáért, Modeste M'Bamiért.

Az FC Sochaux francia védője, Arnaud Bühler kölcsönbe az FC Sionba került. A VfB Stuttgart horvát védője, Boris Zivkovic hazatért a Hajduk Splitbe. Az Eintracht Frankfurt 2010-ig szerződést hosszabbított kapusával, Jan Zimmermannal. A Valencia CF argentin középhátvédje, Roberto Ayala a Real Madridban köthet ki.

Az Olympique Lyon 15 millió eurót ajánlott a Sevilla FC jobbszélsőjéért, Jesús Navasért. A Serie B-s Napoli leigazolta az SK Rapid Wien magyar származású középpályását, Garics Györgyöt. A Portsmouth FC, ha csak kölcsönbe is, de megszerezte a Benfica középpályását, Manuel Fernandest.

A Middlesbrough FC visszautasította a Newcastle United ajánlatát az ausztrál csatárért, Mark Vidukáért. A Siena megszerezte a Palermo román középpályását, Paul Codreát. A Cagliari uruguayi védője, Nelson Abeijón az Atalantába szerződött. A Middlesbrough két középhátvédet is igazolt: a Real Madridból Jonathan Woodgate, a Chelsea FC-től pedig Robert Huth érkezett.