Vágólapra másolva!
 

Az AS Nancy kölcsönvette a Boca Juniors uruguayi védőjét, Damián Macalusót. A Real Madrid uruguayi középpályása, Pablo García kölcsönbe a Celta Vigóhoz került

Az argentin középpályás, Ariel Ibagaza visszatérhet egykori klubjához, az RCD Mallorcához az Atlético Madridtól. A Middlesbrough FC a Real Madrid angol középhátvédjét, Jonathan Woodgate-et venné kölcsön.

A Tottenham Hotspur mégis megveheti az AS Roma csatárát, az egyiptomi Midót, aki az előző szezonban kölcsönben már a Spursnél szerepelt. A Charlton Athletic az uruguayi Penarol védőjét, Omar Pousót szeretné kölcsönvenni.

A Recreativo Huelva megszerezte a belga RSC Charleroi kapusát, Bertrand Laquait-ot. Az AJ Auxerre az Olympique Lyon középpályásával, Benoit Pedrettivel erősítene.

A Stade Rennes érdeklődik a Hajduk Split középpályása, Niko Kranjcar iránt. A Real Madrid a hírek szerint bejelentkezett a Juventus FC francia védőjéért, Jonathan Zebináért. Az 1. FC Nürnberg a szlovák védőt, Vratislav Greskót teszteli.

Az Eintracht Frankfurt csatára, Francisco Copado a harmadosztályú TSG Hoffenheimbe igazolt. A Racing Santander bejelentkezett a Crvena Zvezda szerb csatáráért, Nikola Zigicsért.

A Real Madrid tartalékcsapatának csatára, Juanfran a CA Osasunába igazolt. Az AC Milan állítólag a Chelsea FC csatárát, Didier Drogbát, illetve a Real Madrid támadóját, Robinhót is leigazolná. Az Atlético Madrid holland középpályása, Kizito Musampa a török Trabzonsporba szerződött.

A Sochaux szenegáli védője, Souleymane Diawara a Charlton Athleticben köthet ki. A Bolton Wanderers bejelentkezett az orosz Zenit Szankt-Petyerszburg cseh védőjéért, Pavel Maresért.

A Tottenham Hotspur dél-koreai játékosának, Lee Young Pyónak az ügynöke szerint védencét az AS Roma vinné.